עבור לתוכן

מחפש המלצה לראווטר אלחוטי לרשת של 4 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בבית אינטרנט של 12 מגה, כל המחשבים עד כה היו נייחים ומוחברים דרך כבל רשת. אך כיום יש לאחותי מחשב נייד (פוזה) והיא רוצה גם אינטרנט אלחוטי.

העניין הוא שאין טעם הרי להחליף את המודם+סוויץ שמשרתים אותי נאמנה לחיבור אלחוטי, אבל עם זאת מה כדאי לעשות\לקנות על מנת שאני יוכל לחבר לאחותי אינטרנט אלחוטי, וכמו כן לאייפון 4 שיבוא עלי לטובה במהרה בעתיד הקרוב?

תודה רבה

פורסם

תקנה נתב אלחוטי נוסף ותשתמש בו כ-AP לסביבה האלחוטית שלך. הסבר מפורט יש במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

תתמקד בפרק האחרון!

פורסם
  • מחבר

תודה, חשבתי באמת על משהו כזה.

הוא כתב שם משהו שמוזר לי, שאם יש כבר קשת קווית, ורוצים להוסיף רשת אלחוטית עדיף לחבר הכול כבר לרשת האלחוטית, זה לא יגרור סתם בעיות קליטה שאין לי אותן מימלא ברשת קווית?

יש לך המלצות לראווטר אלחוטי מתאים?

פורסם

אני כתבתי את המדריך... :-)

במקרה שלך הפתרון של הוספת AP עדיף.

כמה אתה מוכן להשקיע בנושא?

פורסם
  • מחבר

אה חח נעים מאוד, אין לי מושג כמה זה אמור לעלות... חשבתי על משהו כמו 100-200 שקל.

חשוב לי רק שזה יעבוד גם עם Iphone4 אם כבר.

תודה

פורסם

כיוון ש-IPHONE 4 תומך בתקן N הייתי הולך על נתב שתומך בכך. מועמדים אפשריים 6424 של EDIMAX, ה-615 של DLINK או ה-841 של TP-LINK. אם אתה מוכן להשקיע יותר ולקבל יותר טווח ה-6524 של EDIMAX או ה-941 של TP-LINK יהיו גם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

OK, מדובר בדירה לא גדולה במיוחד, הטווח הכי גדול שאני אצטרך הוא משהו בסביבות ה 8-10 מטר אולי כך שנראה לי שאני הלך על ה D-Link DIR-615 ראיתי עליו ביקורות טובות.

תודה רבה על העזרה! :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שאלה לצ'יף המומחה:

אני רוצה לרכוש נתב לחיבור המחשב בבית בתשתית כבלים (מודם ARRIS ומודם THOMPSON שהמחשב מחובר לאינטרנט) ולחיבור האייפון 4.

לגבי האדימקס 6424 הביקורות בזאפ - חלקן ממש גרועות.

לגבי TP-LINK אמרו לי כמה אנשים שמדובר במוצר גרוע, שלא לגעת.

לגבי D-LINK 615 גם יש קצת ביקורות לא משהו.

(אני מדבר על הנתבים בטווח המחירים סביב 200 ש"ח)

על מה אתה היית ממליץ בסוף?

מה אמת ומה סתם רעש?

תודה

פורסם

למה להקפיץ דיון ישן בשביל זה?

דווקא הנתבים של TP-LINK השתפרו מאוד.

המלצתי על דגמים ספציפיים.

פורסם

לא חשבתי שזה כל כך ישן, בפרט שזה היה בהמשך ישיר לדיון, בכל מקרה מצטער על ההקפצה.

ועניינית אני מבין מדבריך ש6424, 615, 841 הם שווים, לבחור לפי מה שזמין/זול.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים