עבור לתוכן

802.11n 300mb

Featured Replies

פורסם

אני מצטרף לשאלה של פותח הדיון.

אצלי יש 6524N והראה לי שאני מחובר ב 65 מגה.. עשיתי את הCHANNAL BONDING הזה בהגדרות של הראוטר ואני כמו פותח הדיון על 150 MB.

איך אני גורם לזה להיות ב 300MB?

• תגובות 38
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באיזה כרטיס רשת אתם משתמשים?

אצלי הכרטיס רשת בלפטופ הוא זה שמגביל ל-150Mbps.

פורסם

pongo, מה אומרות הכוכביות האדומות?

נ.ב ניכנסת להגדרות של הכרטיס רשת במנהל ההתקנים ובדקת שהוא מוגדר על לעבוד עם תקן N ?.

עדכנת דרייברים מאתר אדימקס?

פורסם

הכוכביות האדומות אומרות שיש צורך בטכנולוגית MIMO.

אין שום אזכור לזה במדריך המשתמש של הנתב.

(אין לו תמיכה ב MIMO וכנראה בגלל זה המהירות מוגבלת ל 150M).

ולגבי הדרייבר, הורדתי מעודכן מאתר היצרנית Ralink.

כן הכרטיס רשת היה מוגדר לעבודה עם N.

פורסם

למי שלא הבין כל ערוץ ברשת האלחוטית יש לו רוחב תדר של 20Mhz ובין ערוץ לערוץ יש הפרש של 5Mhz, לכן מה שקורה הוא שערוץ 4 לדוגמא חלק מרוחב התדר שלו משותף יחד עם ערוצים 2,3,5,6.

ב CHANNAL BONDING הנתב מגדיל את רוחב התדר מ 20Mhz ל 40Mhz, לדוגמא כאשר הנתב נמצא בערוץ 6 והוא על CHANNAL BONDING הוא ישתמש בנוסף לערוץ 6 גם בערוץ 10 (מה שגורם להפרעה בין הערוצים 4-12) וככה יהיה לו רוחב פס כפול.

בנתב הזה של אדימקס יש אפשרות לבחור בין מצב של 20Mhz לבין מצב אוטומטי, במצב האוטומטי כאשר הוא מזהה עומס של רשתות על התדר הוא מעביר אוטומטית ל20Mhz - לכן כנראה שאצליכם בגלל שיש הרבה רשתות באיזור הנתב בחר שלא להשתמש ברוחב פס של 40Mhz ולכן אתם רואים רק חיבור של 150.[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 22:32:07

הכוכביות האדומות אומרות שיש צורך בטכנולוגית MIMO.

אין שום אזכור לזה במדריך המשתמש של הנתב.

(אין לו תמיכה ב MIMO וכנראה בגלל זה המהירות מוגבלת ל 150M).

ולגבי הדרייבר, הורדתי מעודכן מאתר היצרנית Ralink.

כן הכרטיס רשת היה מוגדר לעבודה עם N.

הראווטר הזה תומך במימו (עובדה שיש לו שני אנטנות)

פורסם

מה קשורות 2 האנטנות לתמיכה ב MIMO?

אאל"ט לכל נתב N יש שתי אנטנות.

חוץ מזה, אם הוא היה תומך ב MIMO, EDIMX היו טורחים לעדכן את זה באתר שלהם / במדריך המשתמש של הראוטר.

פורסם
  • מחבר

אז כן הוא תומך בMIMO.. לא שאני יודע מזה אומר.. :|

הכרטיס שלי תומך ב300- "Maximum data rate 54Mbps in 802.11g and 300Mbps in 802.11n."

וכנראה שיש הפרעות מרשתות אחרות באיזור... מה אני יכול לעשות עם זה? - את הראוטר אני לא יכול להעביר יש 2 מחשבים שמחוברים אליו עם קבל.

אני עדין לא מבין את כל העניין הזה של הערוצים.. :\ :s07:

עריכה:

אז ככה... כנראה שזה הפרעות.. לפי מה שאני מבין הרשתות משדרות על אותם הערוצים.. הbar-50 הזה ניראה לי מה שהכי מפריע.. לא?... כמו כן רואים ששלי משדר על 300N.

f3mop.png

פורסם

מה קשורות 2 האנטנות לתמיכה ב MIMO?

אאל"ט לכל נתב N יש שתי אנטנות.

חוץ מזה, אם הוא היה תומך ב MIMO, EDIMX היו טורחים לעדכן את זה באתר שלהם / במדריך המשתמש של הראוטר.

מימו הוא חלק מתקן N, לכן הם לא טורחים לציין את זה כי זה ברור מאליו.

הטוכנולוגיה של מימו היא שימוש ביותר מאנטנה אחת, לכן אם יש לך 2 זה אומר שהנתב משתמש במימו

יש נתבים שנקראים N למרות שהם לא תומכים במימו - יש להם אנטנה אחת והם תומכים רק במהירות של 150

פורסם

הכרטיס רשת לא אמור לתמוך בMIMO גם כדי שזה יעבוד ?

ואם כן יש בכלל מחשב נייד (אפילו שתומכים N) שיש לו יותר מאנטנה אחת והוא עובד בMIMO ?

פורסם
  • מחבר

שמתי לב לעוד בעיה... במידה ואני קרוב עם הלפטופ לראוטר.. אז הוא כבר לא מזהה אותו כN אלא כ-GN... הדבר הזה גורם לעליה בפינג ל1300~ וניתוקים... ואם אני מתרחק איזה 2-3 מטר הוא מתחיל לזהות אותו כ-N בלבד... ועובד מצויין.. הפינג ברשת הוא 1.

איזה קטע הזוי ומטומטם.. אתם יודעים מזה?

___

ובקשר ל300 מגה... יש לי פה איזה 16 רשתות באיזור שכנראה מפריעות... מה עושים עם זה? :| - וחוץ מהפרעות של רשתות אחרות מה עוד יכול לגרום לבעיה?

תודה וסופש נעים,

tm

פורסם

אני רואה שרוב הרשתות ללא הצפנה או רק WEP.

אתה יכול להתחבר ללא מוגנים ולפצח די בקלות את הWEP ולשנות להם את הCHANNEL.

ואז תבחר לך CHANNEL פנוי רחוק מרוב הCHANNELS באיזור.

עריכה: אני לא מאמין שכתבתי את זה. :smile1:

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה.. (חח) אבל ממש ממש אין לי כוח וזמן לזה :\

:bash:

אמרו לי לשים תבניות כאלה מכסף ליד הראוטר ולכוון את השידור... חחחח :o

פורסם

teasemE באיזה תוכנה אתה משתמש בתמונה?

פורסם

חשבתי על זה.. (חח) אבל ממש ממש אין לי כוח וזמן לזה :\

:bash:

אני הייתי עושה את זה בהתנדבות רק בשביל הכייף.

זה גם יהיה סיפור יפה לספר לנכדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים