פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר ברגע שאתה מפרמט אתה צריך לעשות התקנה של ווידנואס וכאן נכנסים לתחום ממש ממש לא חוקי..
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מה לא חוקי בלהתקין ווינדאוס?מה לינוקס\מאק השתלטו על המדינה ולא ידענו? :cleric:
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני בד"כ הייתי עושה סריקות רק ל קונן C איפה ש90% יש את הוירוס/בעיה וזה לא לוקח יותר מידיוגם אז בנתיים שותה קפה עם עוגיות ..אם זה מחשב באמת בעייתי אין כמו לגבות ולפרמט -אבל המחיר בהתאם ולא כולם ירצו לשלם, במיוחד על גיבוי.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני אף פעם לא אהבתי לעבוד בבתים של אנשים... לפעמים אתה עושה פעולה מאוד פשוטה שלוקחת לך בדיוק חצי שנייה (בלי הגזמה) ואז הם מעקמים את העף כשמגיע הזמן לשלם...
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר מה לא חוקי בלהתקין ווינדאוס?מה לינוקס\מאק השתלטו על המדינה ולא ידענו? :cleric:לכמה אנשים יש בדיוק דיסק התקנה עם רישיון בבית ?? לכל אלה שאין זה לא חוקי להתקין.[br]פורסם בתאריך: 10.10.2010 בשעה 18:58:47אני אף פעם לא אהבתי לעבוד בבתים של אנשים... לפעמים אתה עושה פעולה מאוד פשוטה שלוקחת לך בדיוק חצי שנייה (בלי הגזמה) ואז הם מעקמים את העף כשמגיע הזמן לשלם...אם הגעת אל מישהו שגר ממש קרוב אליך ולקח לך חצי שניה לתקן לו משהו זה יכול לעשות לך רק טוב אם תגיד לו שאין צורך לשלם...אם מדובר בנסיעה זה כבר משהו אחר.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים תביא איזה נגן וידאו טעון (אפילו פלאפון מספיק היום) ותראה כמה פרקים של סדרות...אם זה לוקח יותר משעה אני מעדיף לקחת את המחשב לבית כבראתם שוכחים שלהתקין ווינדוס חדש זה פתח לקן צרעות וצרות.... לך תמצא עכשיו את הדרייורים של החרא הסיני הזה שדחפו למחשב.כך שברוב המקרים זה לא ברירת המחדל
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אתה אף פעם לא יכול לדעת על מה תיפול, במיוחד אם ללקוח יש Win XP שדורש דרייברים כמעט לכל דבר.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים לאיזה דבר יכול להיות חסר דריברים ? למארז ?בוא נראה אותך עומד מאוחרי המילים שלך.הנה משהו שנתקלתי בו לפני שבוע בערך... מחשב נייד מסוג Vision JFT00, לא מצאתי דריוור לכרטיס רשת האלחוטי שלו.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים בנייד של hp עשיתי דבר כזהעליתי מ usb של לינוקסבדקתי מה הדגם של הציפ בכרטיס רשתהלכתי ישר לאתר של החברה (atheros) והורדתי את הדרייבר
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אם המחשב המקולקל עדיין לא הלך לגמרי, אפשר לשמור את הדרייברים שלו ולגבות אותם לפני הפירמוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.