פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים שלום . אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש . בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו . DONE . הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart " התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) .ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים עם הדיסק התקנה .יש עצות ? יש פיתרון ?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים אתה לא עושה בוט מ CD ובשביל זה יש השגיאה NTLDR למה אתה לא מצליח ? אולי לא מגדיר נכון, אולי CD שלך מקולקל.נ.בכדאי שתחליף טכנאי שלך.......
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים אם הכוונה ב " הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD ," שבביוס מוגדר first device boot יהיה הכונן CD אז אתה פשוט צריך ללחוץ על מקש כלשהו מתי שאתה מקבל את ההודעה הבאה " boot from CD press anykey " או משהו בסגנון. ( זה קורה עוד לפני שמופיעה השגיאה של " ntdlr is missing")
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אפילו איפסתי את הביוס והגדרתי את ה BOOT ל CD מחדש,ובנוסף החלפתי את הכונן לאחד אחר , ועדיין אותה בעיה .זה מה שמוזר , שזה כאילו עדיין נפתח דרך הכונן קשיח , למרות שזה כותב : BOOT from CD/dvdpress any key to boot from cs/dvd..........NTLDR is Missing , pres ctr+alt+del to restart your computer .ובזמן שזה כותב לי press any key to boot from cs/dvd , לא משנה על מה אני לוחץ זה לא עושה כלום . זה פשוט מחכה כמה שניות ואז כותב NTLDR ...
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים למה את כל זה לא כתבת בשאלה ראשונה ?מקלדת שלך USB נכון ?או תחליף למקלדת PS2 או תחפש בביוס הגדרה שתתן למקלדת USBלעבוד כמו PS2 . בכל ביוס זה יש לו שם אחר לפעמים זה LEGACY DEVICES .
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אני מקווה שיש לי אחת כזאת בבית . ואם לא , תוכל לפרט לי מה בדיוק לחפש בביוס שאני אוכל להגדיר ?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אנלא מאמין אחי זה אשכרה עבד !!! פאקקקק, 3 טכנאי מחשב שעה ניסו לחשוב על פיתרון שלך לקח 2 דקות לחשוב עליו . אחי , אם הייתי יכול , הייתי מנשק אותך עכשיו . ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.