עבור לתוכן

בעיה | NTLDR is Missing

Featured Replies

פורסם

שלום .

אתמול החלפתי ללוח אם מסוג : gigabyte g41m-es2l , וכמובן שנצטרכתי להתקין את ה WIN 7 מחדש .

בהתחלה , הBOOT , לא משנה מה עשיתי , התחיל דרך הכונן קשיח - התקשרתי לטכנאי בחנות שאמר לי כי עליי להעביר את הכונן הקשיח למחשב אחר ולפרמט אותו .

DONE .

הלאה , הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD , ואז צצה לי שגיאה חדשה " NTLDR is missing, press Ctrl+alt+Del to restart "

התקשרתי שנית, ונאמר לי כי הבעיה היא או במדייה ( בדיסק עם הWIN , אך ניסיתי גם דיסקים אחרים שגם לא צלחו ) , או , שהבעיה היא בכונן דיסקים ( החלפתי לאחד אחר חדש ממחשב שני , והבעיה המשיכה ) .

ניסיתי להחליף לחוטי SATA אחרים , עדיין נשארה הבעיה . לדעתי המחשב עדיין מנסה לעשות BOOT דרך הכונן קשיח במקום דרך הכונן דיסקים עם הדיסק התקנה .

יש עצות ? יש פיתרון ?

פורסם

אתה לא עושה בוט מ CD ובשביל זה יש השגיאה NTLDR

למה אתה לא מצליח ? אולי לא מגדיר נכון, אולי CD שלך מקולקל.

נ.ב

כדאי שתחליף טכנאי שלך.......

פורסם

אם הכוונה ב " הגדרתי שוב שה BOOT יתחיל דרך ה CD ," שבביוס מוגדר first device boot יהיה הכונן CD אז אתה פשוט צריך ללחוץ על מקש כלשהו מתי שאתה מקבל את ההודעה הבאה " boot from CD press anykey " או משהו בסגנון. ( זה קורה עוד לפני שמופיעה השגיאה של " ntdlr is missing")

פורסם
  • מחבר

אפילו איפסתי את הביוס והגדרתי את ה BOOT ל CD מחדש,ובנוסף החלפתי את הכונן לאחד אחר , ועדיין אותה בעיה .

זה מה שמוזר , שזה כאילו עדיין נפתח דרך הכונן קשיח , למרות שזה כותב :

BOOT from CD/dvd

press any key to boot from cs/dvd..........

NTLDR is Missing , pres ctr+alt+del to restart your computer .

ובזמן שזה כותב לי press any key to boot from cs/dvd , לא משנה על מה אני לוחץ זה לא עושה כלום . זה פשוט מחכה כמה שניות ואז כותב NTLDR ...

פורסם

למה את כל זה לא כתבת בשאלה ראשונה ?

מקלדת שלך USB נכון ?

או תחליף למקלדת PS2 או תחפש בביוס הגדרה שתתן למקלדת USB

לעבוד כמו PS2 . בכל ביוס זה יש לו שם אחר לפעמים זה LEGACY DEVICES .

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שיש לי אחת כזאת בבית . ואם לא , תוכל לפרט לי מה בדיוק לחפש בביוס שאני אוכל להגדיר ?

פורסם

לפרט ?

לא כתבתי בכל ביוס זה אחרת ?

תחפש בגדרות USB ובטח תמצא לבד.

פורסם
  • מחבר

אנלא מאמין אחי זה אשכרה עבד !!! פאקקקק, 3 טכנאי מחשב שעה ניסו לחשוב על פיתרון שלך לקח 2 דקות לחשוב עליו .

אחי , אם הייתי יכול , הייתי מנשק אותך עכשיו . ;D :yelclap:

פורסם

:kopfpatsch:

נ.ב כדאי תחליף 3 טכנאים שלך...............

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח אשכרה אחי , זה הדבר הכי פשוט וקטן בסוף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים