עבור לתוכן

מה הסיכוי שהחשמל בבית לא תקין?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בזמן הבדיקה הכונן היה מונך על המיטה והכבל USB היה מנותק לגמרי, בקשר לשכנים זה קצת בעיה, השכנים בבניין שלי הם לא מסוג האנשים ה"חמים" , לא נעים לי כל כך לבקש מהם דבר כזה.

אולי מחר אני אבקש מאיזה ילד שיבדוק אצלו בבית. בכל אופן אני אבצע עוד בדיקה קטנה שעלתה לי בראש, אני אחזור לעדכן.

תודה רבה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

חיברתי את הארדיסק למחשב באמצעות ה-SATA ללוח אם אבל נתתי לו חשמל דרך הספק של המארז חיצוני, הכונן כבר מחובר בערך שעה, לפי HWMonitor הטמפ' עומד על 34 מעלות.

מה הולך פה?

פורסם

תעשה את זה שוב כשהמחשב מכובה

פורסם
  • מחבר

לא מתחמם

פורסם

כלומר ההתחממות קשורה לכרטיס שממיר USB ל SATA ?

פורסם
  • מחבר

כניראה שכן...איך אפשר להוכיח את זה?

פורסם

תבדוק את כל המצבים הבאים בבית שלך ושל חברים :

כונן מחובר לחשמל ול USB במחשב עובד

כונן מחובר לחשמל ול USB במחשב מכובה

כונן מחובר לחשמל ול USB במחשב מכובה שמנותק מכל הכבלים (חשמל מסך רשת וכו) ועומד אל משטח מבודד

פורסם
  • מחבר

עוד לא יצא לי לבדוק את מה שביקשת, אבל בדקתי עם מארז אחר של חבר אצלי בבית, ועדיין מתחמם, כמובן שהספק היה גם שלו.

זה נותן לך איזשהי אינפורמציה?

פורסם
  • מחבר

עוד עדכון, חיברתי את הארדיסק ישירות למחשב עם החשמל של הספק של המחשב, ניתקתי את הכל המאווררים, ושניתי בהגדרות של החשמל שהארדיסקים לא יכובו בערך 14 שעות, המעלות עלו ל-39 ושם נעצרו, והארדיסק הפנימי של המחשב היה על 34 מעלות.

לאחר מכן הלכתי לבית של חברה שלי, חייברתי אותו רק לחשמל על הספק של המארז החיצוני שלו ל-9 שעות, הוא הגיע ל-43 מעלות הוא היה מונך על חתיכת בד.

יש מצב שאלה בעצם הטמפרטורות עבודה שלו? או שיש בעיה בהארדיסק?

פורסם

זה כנראה משהוא אם המתאם USB

פורסם

עכשיו בדקתי את שלי הוא עומד על 40 מעלות, אין לי שום בעיות עים העברת קבצים וכולי הוא עובד די מהר יחסית

הכל מקרה הטפרטורה אמורה להיות באתר של היצרן

פורסם

אצלי במחשב בימים החמים ביותר הוא מגיע מקסימום ל35 מעלות. אבל יש זרימת אוויר טובה, ואפילו הוספתי מולו מאוורר לא מזמן.

פורסם
  • מחבר

גם אצלי הארדיסק הפנימי של המחשב לא עובד את ה-35 מעלות גם בימים הכי חמים של הקיץ, וגם אצלי יש זרימת אויר ממש ממש טובה.

בקשר לאתר היצרן, לא רשום שם מה המעלות בזמן עבודה אלה רשום Temperature / Operating 0 ~ 60 °C. עדיין לא מומלץ לעבוד עם 40 ומשהו מעלות. הבלאי שלו יהיה יותר מהיר.

פורסם

שהמעלות מתקרבות ל55 אז אתה צריך לדאוג,

0-60 לדעתי זה הטפרטורה התקינה כל עוד היא בין 0 ל60 מעלות בינתיים אתה לא מתקרב לטפרטורה הזאת

לדעתי אין לך מה לדאוג הטפרטורה שלך תקינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים