פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים השנאי התקבל דרך סין מהאינטרנט והוא לא עובד\נדלק בכלל. איך אוכל לדעת מה הבעיה ולתקן אותה? לא יודע אם יעזור אבל יש לי תמונה שלו: אשמח לתשובות לעניין. (אין אחריות) תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים בכניסה של ה 240V מנורה בטור לספק הכוחL------מנורה------ספק-----Nאת האדמה תחבר לספק כרגיל
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר אתה יכול לכתוב בפשטות למה אני לא מבין.פלוס למנורה ומינוס לשנאי ואז מחברים בינהם? (מעגל סגור)תמיד רוצה ללמוד אבל בסוף מתעצל ללמוד אלקטרוניקה\חשמל :-[
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים ההתעסקות כאן הי אם מתח של 240VAC / 340VDC שהם מתחים גבוהים תבודד טוב את כל החיבורים ותשתמש אם חוטים מתאימים למתח גבוה תחבר אדמה לספק אם יש לו חיבור אדמה אל תיגע במערכת כשהיא מחוברת לחשמל - גם לא ביציאת 24V של הספק אחריי שניתקת את הספק מהחשמל הקבלים שלו יכולים להיות טעונים - אל תיגע בחלקים מתכתיים של המעגל של הספק מנורת ליבון של 25 או 40W. כמה שהיא קטנה יותר ככה תראה את התגובות של המעגל טוב יותר אם הוא מגיב למתח (אתה לא תהרוס כלום אם מנורה יותר גדולה אבל יתכן שלא תראה תגובה של המנורה)
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים אין תגובה - אחד מהרכיבים בכניסה עד הדיודות (כולל) שרוף ולא מעביר זרםמנורה עושה פלאש ומתכבה - הרכיבים עד הקבל והקבל עצמו תקינים. יכול להיות שהמיתוג עובד (תעשה ניסוי נוסף כשמחובר משהוא ליציאת 24V של הספק ותראה אם אתה מקבל אור חלש קבוע מהמנורה) ויכול להיות שלאמנורה עושה פלאש וממשיכה לדלוק באור חלש - מיתוג כנראה עובד. תעשה ניסוי נוסף כשמחוברמשהוא ביציאת 24V ותראה אם העוצמה של האור החלש של המנורה חזקה יותרמנורה נדלקת באור חזק יחסית - רכיב המיתוג תקוע ב ON, הוא שרוף או שיש קצר בהמשך המעגלאל תחכה זמן ארוך אם המנורה עובדת קבוע (יותר מחצי דקה - דקה באור חלש או כמה שניות באור חזק) כי המעגל יכול להתחמם
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר העלתי גם תמונה מאחורי הלוח של ההלחמות. תודה רבה. עריכה: הי, הסתדרתי עם הכל חוץ עם האדמה, יש מצב אתה מראה לי איפה זה במעגל?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים אם תצלם את המעגל, בתמונה נורמלית...לא בטוח שיש אדמה, אגב.יש לך כלים בסיסיים, כמו מולטימטר למשל?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים המעגל הזה לא צריך אדמה. תתעלם מהאדמהתשים אותו אל משטח מבודד (שולחן עץ יבש ונקי / פלסטיק / צלחת זכוכית) כדיי שהצד התחתון של המעגל לא יקצר לשולחן[br]פורסם בתאריך: 8.10.2010 בשעה 10:10:32אגב למעגל יש תקע אמריקאי אתה בטוח שהוא מתאים ל 240 V ?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אם תצלם את המעגל, בתמונה נורמלית... בהודעה הראשונה שלי יש תמונה טובה מאוד של המעגל. ומולטימטר כרגע אין לי אבל אני עובד על להשיג אחד. אגב למעגל יש תקע אמריקאי אתה בטוח שהוא מתאים ל 240 V ? רשום על השנאי ככה: AC DC adapter 100/240V - 50/60 Hz אז כן הוא צריך לעבוד טוב גם בתקן חשמל אירופאי, שלחו לי איתו גם מעביר כזה: [br]פורסם בתאריך: 8.10.2010 בשעה 11:14:06 עשיתי את הניסוי ומה שיצא זה הדלקה של המנורה וישר כיבוי.מה עכשיו?
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים כשאתה מודד מתח ביציאה של המעגל (ב 24 V) יש משהוא או אפס מוחלט ?אם יש משהוא תנסה לחבר לספק עומס מתאים (של 24V) ותעשה שוב ניסוי אם המנורה, תבודק אם המנורה נדלקת חלש (את הניסוי הזה רצוי לעשות אם מנורה קטנה יותר נניח 25 W כי היא יותר רגישה)
פורסם 2010 באוקטובר 815 שנים מחבר אני ינסה עם מנורה כי אין לי עוד מולטימטר. (אולי ביום ראשון אני יביא)[br]פורסם בתאריך: 8.10.2010 בשעה 16:53:41 סליחה על ההקפצות אבל זה עידכונים חשובים. אז ככה ניסיתי בסוף עם מנורה 11W, הסרתי את היציאה הרגילה והלחמתי מהיציאה של השנאי ישירות לכניסה של הבית מנורה. היא בכלל לא נדלקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.