פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים שלום חברים, לפני מספר חודשים קניתי את ה-Samsung HD103SJ, הכונן גורף הרבה מחמאות אבל בעייתי מבחינת Delay, הנה פוסט שמדבר בדיוק על זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476822.0רציתי לדעת האם גם ב-HD203WI יש את הבעיה הזו ? אם כן אשמח לדעת לפני הקניה, זה מאוד בעייתי לי.תודה מראש, שאוליעריכה : שמתי לב שהכונן המדובר עכשיו הוא HD204UI, מצטער על ההקפצה אבל אשמח לשמוע את התשובה עבור שניהם, תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר אני מתאר לעצמי שכן, העניין הוא שמעבר ל-Samsung אני מחזיק גם WD עם אותם הגדרות באותו מחשב ול-WD אין את זה.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים תוודא שהם מוגדרים באותן הגדרות, שמערכת ההפעלה לא מותקנת על הWD ושהם מחוברים לאותו בקר. לצורך העניין - לWD 250 גיגה שלי לוקחיותר זמן "להתעורר" מהסמסונג HD103SJ שלי.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר תודה על התשובות.יכול להיות שאני מפספס משהו...בעקרון יש לי 2 WD שעל אחד באמת מותקנת מערכת הפעלה אבל אותו נעזוב מן הסתם.אני עובד עם Win 7 ואני מכיר רק הגדרות כלליות לכל ה-HD ולא לכל אחד בנפרד. האם אפשר להגדיר לכל אחד מהם בנפרד ? אם כן, אשמח אם תסביר איך.תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.