עבור לתוכן

מחפש המלצות למשחקים צבאיים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר).

שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית.

אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

פורסם

יש את ARMA 2 ואת operation flashpoint החדש שיצא )חרא משחק,לא לגעת!!!( וכמובן שיש את סדרת דלתא פורס הותיקה.

בארמה לא שיקתי אבל זה בערך מה שאתה מחפש מבחינת משחקיות, אם כבר תלך עליו.

פורסם

תבדוק גם את 3 America's Army.

Arma 2 אכן מומלץ.

אם אתה מעוניין יש בטא פתוחה כרגע של Medal Of Honor החדש.

אבל אני מזהיר מראש שהביקורות שליליות, מספיק שתציץ בדיון המקדים כאן בפורום.

* אם אתה מחפש סינגלפלייר: ממליץ לך לשחק את COD: World At War (אם לא ניסית עדיין...).

רוב הזמן אתה לוקח שם חלק מיחידה, לפעמים גדולה. וגם זו הכנה טובה לקראת ההמשך שיוצא עוד חודש.

פורסם

Red Orchestra: Ostfront 41-45

Brothers in Arms - Hell's Highway

פורסם

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר).

שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית.

אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

למרבה הצער אין הרבה משחקים חדשים בסגנון הזה. מה שכן, אני ממליץ מאוד על סדרת ghost recon.

כדאי להתחיל דווקא מהמשחק השני בסדרה כי הוא הרבה יותר נגיש לשחקנים חדשים וגם הגרפיקה שלו בכלל לא רעה גם בסטנדרטים של היום (אין ממש חשיבות לגבי העלילה אם תתחיל במשחק השני, המשחק הראשון פשוט מאוד קשה ויקח לך זמן להתרגל אליו).

משחקי RAINBOW SIX הישנים גם כן היו מאוד ריאליסטיים, החדשים הרבה פחות (במיוחד LOCKDOWN הגרוע).

שווה לך אולי לנסות את RAINBOW SIX 3, הגרפיקה אולי קצת מיושנת יחסית למה שיש היום, אבל זה עדיין משחק פשוט מעולה למי שמחפש סימולציה צבאית של יחידה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על כל ההמלצות!

אני יותר התכוונתי אגב למשחקי קמפיין, אין לי הרבה מדי זמן להתרכז במשחקים ברשת, אז לצערי זה מוריד הרבה מהאופציות שנתנו לי.

אבל אני אבדוק את השאר, תודה. :)

פורסם

גם בסינגל יש אנשים שרק בונים לעצמם דברים בעורך משימות ומשחקים אותם בארמא 2, אבל כן, המשימות שבאות עם המשחק לא מרשימות במיוחד, והעיקר של המשחק זה ברשת עם עוד אנשים במשימות שאנשים בנו. אם אתה רוצה הרבה סינגל אז אומנם הם קצת ישנים אבל GRAW ו-GRAW2 לא רעים בכלל. רק שים לב שאתה לא מסיים שלב עם מישהו מת כי אז אתה תקוע עם צוות חסר לשאר המשחק גם אם אתה עושה את המשימה מחדש. הבעיה העיקרית בשני המשחקים האלה זה שגורם העיקרי זה ללמוד איפה כל האויבים בשלב אחרת אין לך סיכוי להצליח ברמה הכי קשה, וזה פחות מעניין מאשר באמת לנסות להשתמש בטקטיקות טובות יותר. בארמא גם יש המון משימות שאנשים בונים ושאתה יכול לבנות בעצמך, וגם ניתן לבנות דברים אקראיים שיהיו שונים בכל פעם ואז אין את הקטע של ללמוד איפה האויבים.

חוץ מזה America's Army עם מולטי לא רע שלא דורש יותר מדי, אבל אני לא משחק בו כי כל פעם שניסיתי לשחק זה פשוט לא עבד בגלל בעיות טכניות של המשחק (באגים, התרסקויות וכו'), אבל אולי סידרו את זה כבר (למרות שזה בעצם מה שאמרתי בפעם האחרונה שנתתי למשחק עוד צ'אנס).....

פורסם

תודה רבה לכולם על כל ההמלצות!

אני יותר התכוונתי אגב למשחקי קמפיין, אין לי הרבה מדי זמן להתרכז במשחקים ברשת, אז לצערי זה מוריד הרבה מהאופציות שנתנו לי.

אבל אני אבדוק את השאר, תודה. :)

ההמלצות שלי על גוסט ריקון וריינבו סיקס היו לגבי הקמפיין לשחקן יחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים