עבור לתוכן

HomeFront

Featured Replies

פורסם

לפי הסירטונים מGDC המשחק נראה מצועצע, לדעתי לא שווה לקנות אותו בשביל המולטי כשMW2/BF2 באיזור.

בשביל הסינגל צריך לחכות טיפה לביקורות, אבל במשחקים מהסוג הזה הכל ברור כבר, איזה רוסי מאיים לפוצץ את העולם ואתה רודף אחריו.

• תגובות 145
  • צפיות 43.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקטע במשחק הזה זה לא הסינגל, אולי הם יעשו אותו טוב בכל זאת אבל עדיין העיקר הוא המולטי.

ואני חושב שכולם בונים עליו רק בגלל ההיפ שהחברה עושה סביבו אבל נחיה ונראה....

פורסם

הקטע במשחק הזה זה לא הסינגל, אולי הם יעשו אותו טוב בכל זאת אבל עדיין העיקר הוא המולטי.

ואני חושב שכולם בונים עליו רק בגלל ההיפ שהחברה עושה סביבו אבל נחיה ונראה....

זאת אותה חברה שעשתה את Frontlines:fule of war המולטי זה אותו דבר רק קטן יותר כיוון שבFFW זה לא עבד להם(המפה הייתה שוממת), אני גם לא חושב שפה זה יעבוד להם המכניקה שונה מידי בשביל שאנשים יכנסו לזה, ויש המון בעיות שלא נראה לי נפתרו מאז FFW.

המשחק הזה לא מתאים למולטי האגואיסטי הממוצע של COD או BF...

פורסם

תן לו צ'אנס, נראה כשהוא יצא.

פורסם

חחח, כל שבוע VALVE מוסיפים עוד משהו להזמנה המוקדמת, כניראה ש THQ משלמים להם הרבה :lol:

אם אני מזמין זה מ gamesplanet או GAME, בגלל המחיר. 30 פאונד במקום 50$ או 35 פאונד. הבדל קטן אבל כל שקל חשוב...

המשחק ניראה טוב, ה FOV ניראה טוב אבל בלי ביקורות או דמו קשה לי להזמין משחק כזה. כואב לי מספיק מ COD...

תגיד איך אתה מזמין מאנגליה? הם לא שולחים לארץ.

מישהו יודע האם במשחק הזה יהיו DEDICATED SERVERS. אם תשובה היא לא, אז אני לא קונה אותו. היה מספיק לי MW 2 עם P2P

פורסם

יהיה DEDICATED SERVERS ל PC, PS3 ו XBOX 360.

GAME ו SHOPTO שולחים לישראל. ל GAME יש גם חנות דיגיטלית (קונים ומורידים). בכל מקרה המשחק עולה 30 פאונד (גירסת BOX עולה פחות אבל המשלוח משלים את ההפרש).

פורסם

מזלי שקראתי את הפורום. תודה רבה לך. ידעתי שGAME מאוד זולים, אבל חשבתי שהם לא שולחים לארץ. עכשיו אם יש להם DIGITAL STORE זה מתאים לי. גם כך אם רציתי משחק זול, אז קניתי CD-KEY מהחנות אחת בטוחה שקניתי כמה משחקים מהם.

פורסם

כבר 200,000 אמריקאים הזמינו את המשחק מראש.

לפי מה שהבנתי זה שיא לTHQ.

פורסם

בעמוד של המשחק בסטים (בתוך הLIBRARY למי שהזמין את המשחק) רשום שבגירסא היפנית של המשחק במקום שארה"ב תיכבש ע"י צפון קוריאה , היא נכבשה ע"י "מדינה מסוימת בצפון" או כמו שאמרו בסאות'פארק - Blame Canada :lol:

200,000 הזמנות כוללות בכל הפלטפורמות , נכון? יש חלוקה לפלטפורמות?

פורסם

היה יותר מצחיק כשאמרו את זה לפני יותר מחודש באנגלית :P אבל בכל זאת נחמד מאוד :xyxthumbs:

פורסם

נתוני מכירות לא אומרים לי דבר.

ראינו כמה מכר הכותר האחרון של MOH ואיזה זבל של משחק הוא היה

פורסם

קניתי ;)

פורסם

בצעתי po מ game. מקווה שלא יהיה נפילה. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים