עבור לתוכן

HomeFront

Featured Replies

פורסם

בתוכנית Invisible Walls שבGT דיברו היום על המשחק והראו גיימפליי כלשהו - האמת שהוא קצת נראה מצועצע , קשה לי להסביר את זה...

אני מקווה שנקבל כמה סרטונים קצת יותר מעודכנים של גיימפליי מהמולטי שאני אוכל להחליט אם לקנות אותו או לא....

• תגובות 145
  • צפיות 43.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DX11??

המשחק בנוי על Unreal Engine, ועד כמה שידוע לי הוא לא תומך בDX11.

פורסם

כנראה שאני אקנה.

לא דיברו בכלל על DX11.

פורסם

תהיה תמיכה בDX11, קלאנים וכמובן שרתים ייעודיים.גם STEAMWORKS.

הוא טוען אחרת.

פורסם

http://pc.gamezone.com/editorials/item/homefront_interview_pc_gamers_wont_be_left_behind/

“A lot, actually. The PC is an entirely self-developed product. It’s not a simple port. We have all the first-person cockpits in the vehicles in the PC that’s not present in the console versions. All the vehicles are played third-person in the console versions. You have the option to go first-person or third-person in the PC version. The game will be balanced differently. Obviously sniper rifles, assault rifles and weapon damages will have their own branches of paths, but the content will all be the same with the exception of the first-person cockpits. The game is being developed entirely as a PC game. All the resolution support, all the bells and whistles, DirectX 11, dedicated servers, custom servers and everything you want from a PC standpoint. We aren’t trying to shove console sensibilities on top of PC gamers.”

פורסם

יש פה התנגשות מסוימת.

פורסם

זה שהמשחק משתמש ב UT3 לא מתנגש עם העובדה שיש DX11, יכולל היות שיש להם את הגירסה האחרונה או שהם קנו רישיון וערכו את המנוע בהתאם לצרכים שלהם. בנוסף לזה ממה שראיתי עד עכשיו הרבה מהדברים שמיועדים למחשב עוד לא שם, הם עוד לא יודעים עם יהיה 3D והם גם לא יודעים אם יהיה ריבוי מסכים. בקיצור מוקדם מידי לדעת מה יהיה ומה לא.

פורסם

\בנוסף לזה ממה שראיתי עד עכשיו הרבה מהדברים שמיועדים למחשב עוד לא שם, הם עוד לא יודעים עם יהיה 3D והם גם לא יודעים אם יהיה ריבוי מסכים. בקיצור מוקדם מידי לדעת מה יהיה ומה לא.

ראיתי הדגמה של המשחק ב3D (!!) והוא נראה די מבטיח

רוב ההדגמה כמובן הייתה של סצנת מעבר בתוך המשחק אבל בקטע ירי הקצר שהיה יש הרבה פוטנציאל

המשחק עצמו נראה מעולה (הפנים קצת צריכים שיפור) אבל התלת מימד היה מעולה

פורסם

זה נראה כמו שילוב של CRYSIS,BC2,COD וגרפית הוא מזכיר קצת את BORDERLANDS(הנשקים, הUI, אפילו הפונט :D).

חבל שאין KILLCAM כמו של COD. זה דבר נחוץ בכל משחק FPS.

פורסם

גרפית הוא לא מזכיר בכלל את בורדרלנד.

בטלפילד /קול אוף דיוטי/ MAG יותר קרובים

borderlands3o.jpg

65908bc815adda684c3107fa383b74ec.jpg

פורסם

האמת, נראה לי מאד נחמד

רק צריך קצת יותר ביקורות

המשחק יוצא קרוב לקרייסיס 2

מקווה שתהיה התלבטות קשה

פורסם

השבוע אמורים לקבל תשובות לכל שאלות שחקני PC כגון

- Spectator

- כלי Modding

להזכיר לכולם ש THQ התפתחה מהמוד האגדי ל Battlefield 1942 - Combat Desert לכן הם יודעים את חשיבות היכולת מודינג למשחק.

פורסם

עזוב מודינג, גם ככה אף אחד אף פעם לא זורם איתי על להכין מוד משפחת קדמוני

פורסם

יש PREORDER בGAME.CO.UK שמגיע עם RESISTANCE MP PACK

http://www.game.co.uk//PC-Games-and-Downloads/Shooter/First-Person/~r349638/Homefront-with-PreOrder-Bonus-ingame-Resistance-Multiplayer-Pack/

עריכה: עכשיו קראתי שרשום שזה UK ONLY. אבל אני כבר הזמנתי באתר הזה איזה משחק בעבר שכלל בונוס רק לUK ולא הייתה בעיה. מקווה שגם הפעם לא תהיה.

עם משלוח זה 170(זול באיזה 5 שקלים מסטים אבל מגיע עם בונוס שווה יותר)

יש גם SPECIAL EDITION באותו מחיר שכרגע לא ידוע עליו כלום.

נחכה ונראה.

אני ממש קרוב ללהזמין, אבל אני ממתין לSPECS בעיקר. פחות מעניינות אותי הביקורות.

פורסם

גם בסטים מקבלים איזה אנלוק :

banner-english.png

שים לב שתאריך השחרור בסטים הוא 8/3/2011 ובאתר GAME הוא 11/3/2011

האמת, נראה לי מאד נחמד

רק צריך קצת יותר ביקורות

המשחק יוצא קרוב לקרייסיס 2

מקווה שתהיה התלבטות קשה

קרייסס זה בעיקר סינגל כי המולטי שלו לא בנוי להפוך למשהו מלהיב

הומפרונט מבוסס בעיקר על המולטי, כמעט כמו בטלפילד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים