עבור לתוכן

HomeFront

Featured Replies

פורסם

למישהו יש רשמים מהבטא?

• תגובות 145
  • צפיות 43.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע יש NDA...

בכל אופן זה מסומן כאלפא בסטים. וזה תיאור די מדוייק. המשחק די חלק באופן מפתיע לבטא, ובטח שכן לאלפא, אבל יש המון באגים מוזרים, והרבה דברים שאני לא יודע איך לא תיקנו עוד הרבה לפני ששיחררו את האלפא, דברים כמו, פונטים לא אחידים, גודל ומיקום לא אחיד של לחצנים וכדומה.

פורסם

לא ביקשנו תמונות או משהו כזה :P

יותר השוואה למשחקים אחרים. מגיד אם המפות דומות למה שהיה במשחק הקודם של החברה, אם המשחק קרוב בסגנון שלו ל BF או ל COD וכו'. אין בעיה לכתוב דברים כאלה גם אם יש NDA.

המשחק עובד כמו שצריך או שזה כמו ב BETA של CRYSIS שבקושי היה אפשר לשחק? השליטה והתנועה טובים כמו במשחקים של החברות הגדולות או שזה מרגיש זול/מיושן?

פורסם

הוא שילוב כזה של שניהם, המפות בערך בגודל של COD אולי גדולות יותר אבל ממש לא בסדר גודל של BC (בטח שלא במצב קונקווסט). יש רכבים כמו טנקים ומסוקים, אבל הם סוג של spawn points שעולים כסף, אפשר לצאת מהכלי רכב והוא ישאר שמה ואנשים מהקבוצה שלך יכולים גם להיכנס לרכב. לכל קלאס יש 2 סלוטים של ציוד שעולה להשתמש בו, ציוד כולל הכל ממשקפות טרמיות ואפוד מגן, UAV-ים חלקם עם כלי נשק ועד התקפות אוויריות. בנוסף יש סלוט של רימונים מיוחדים ותוספת לנשק. יש גם פרקים, הפרקים תקפים גם לרכבים (סט אחר של פרקים), כל פרק שווה מספר מסויים של נקודות ויש מגבלה של נקודות לקלאס. כך שאפשר לדוגמא לקחת פרק אחד יקר או כמה חלשים או שילוב באמצע. כרגע יש פרקים של 1-3 נקודות ומגבלה של 5 לחיילים ו-4 לכלי רכב, הפרקים של החיילים והכלי רכב מן הסתם שונים.

פורסם
פורסם

נראה נחמד מאוד ואני לא אוהב FPS :)

פורסם

וואו ! המשחק נראה מעולה :o

יש לו הרבה פוטנציאל להיות מולטי מצליח לדעתי

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

Homefront Will Require Online Pass — But Renters Can Still Try Its Features Free

זה לא אומר משהו מיוחד עבור מי שיקנה את המשחק- הוא פשוט יכניס את הקוד וישחק רגיל במולטי.

מה שכן, THQ מאפשרים למי שמעוניין לנסות את המולטיפלייר- לשחק בו און ליין ללא הגבלה, עם הגבלת התקדמות עד דרגה 5.

רעיון טוב עבור משחק שאיו לו קבלות, כך ששחקנים חדשים יוכלו לגבש דיעה לגבי המולטי ואז לרכוש קוד.

פורסם

ראיתי הדגמה של המשחק ב3D (!!) והוא נראה די מבטיח

רוב ההדגמה כמובן הייתה של סצנת מעבר בתוך המשחק אבל בקטע ירי הקצר שהיה יש הרבה פוטנציאל

המשחק עצמו נראה מעולה (הפנים קצת צריכים שיפור) אבל התלת מימד היה מעולה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה טואוב

פורסם

תהיה תמיכה בDX11, קלאנים וכמובן שרתים ייעודיים.גם STEAMWORKS.

נשקים:

SCAR L

ACR

M110 sniper

EMP grenade

M249

3 סוגי ACOG SCOPE

זה מה שהספקתי לראות..

http://community.homefront-game.com/forums/topic/962

רק לא GAMESERVERS!

והטוויטר הרשמי:

http://twitter.com/#!/HomefrontGame

פורסם

מישהו מתכנן לקנות?

פורסם

המשחק הקודם שלהם היה נחמד אבל לא יותר מזה, אני אולי אקנה אחרי שיצאו ביקורות + ביקורות מגיימרים שבדרך כלל אמינות יותר.

פורסם

אני מתכוון. אבל קודם כל שיפרסמו SPECS ועוד מידע על הספקיות שרתים. לא הולך לחזור על הטעות שהייתה עם BO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים