פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים פורמט - התשובה האולטימטיבית כשאין פתרון לבעיה. : מחשב עם פז"ם של כמה שנים צובר לו מספיק זבל משאריות תוכנות קקיוניות, זבל שנשאר במערכת ומאט אותה. לא משנה איזה צינור ניקוז תפעיל, בין אם ccleaner או נקיון ידני, עדיין תשאר עם שאריות לכלוך מעיקות. טריפלזי ציין שהשימוש היחיד למחשב הוא HTPC, כך שהנחתי שאין שם מידע חשוב עדיין או מצבור תוכנות שייקח הרבה זמן להתקין מחדש. כך שכן, פורמט תשובה אולטימטיבית, וגם פיתרון לבעיה. אבל מאחר וטפרילזי כבר ביצע פורמט, אפשר לאתר בעיות אחרות.. ולענייננו, על מחשב ישן שלי, Pentium 2.8 ניסיתי לעשות אותו הדבר (מבלי לחבר לטלויזיה, רק שיוכל להריץ 720p). חבילת הקודקים הבאה עזרה לי: http://www.cccp-project.net/ מצד שני, זה היה הדבר הראשון שהתקנתי, ואין לי מושג אם זה אכן יותר או פחות טוב מהקודקים שכבר הציעו, אני רק יודע שלי זה עבד..
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים מחבר הבאתי את הכרטיס הבא: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=314SAPPHIRE ATI RADEON HD 3450 AGPאני לא רואה שיש לו בפנים חיבור מהכרטיס מסך לסאונד, איך אני מוציא סאונד לטלויזיה דרך ה- HDMI??אין לי כרגע רמקולים חיצוניים לחבר אליוהאם הכרטיס הזה יכול בכלל להוציא סאונד מה- HDMI?
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים מחבר טוב אז נראה לי שאני יחזיר אותוההצעות שהציעו בהתחלה כן מוציאות סאונד?איזה כרטיס מומלץ שגם יתמוך בהאצת חומרה גם זול יחסית (אזור 300 שח) וגם מוציא סאונד מה- HDMI? וכמובן AGP\PCI..?
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים אין כרטיס AGP\PCI שתומך בHDMI SOUND ליציאות האלה כנראה אין מספיק רוחב פס. [br]פורסם בתאריך: 9.10.2010 בשעה 21:03:45המחשב שלך הוא במקרה סוקט 775 ? אם כן אתה יכול לקנות לוח שיתמוך בו ובPCIE ב250 ש''ח
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר כרגע אני לא מחבר את המחשב לרמקולים חיצוניים ורוצה להשתמש ברמקולים של הטלויזיה, בגלל זה אני רוצה להעביר גם את הסאונד דרך ה- HDMIבטלויזיה ממה שראיתי אין אפשרות לקבל סאונד ממקור אחר שמחברים ב- HDMIוהאגב גם עם הכרטיס ההוא הביצועים של HD לא היו חלקים לגמרי וגם אין לי איך להעביר סאונדאז אולי אני פשוט יוותר על HDMI וישתמש ב- VGA יחד עם סאונד רגילאני עוד צריך לבדוק למה אני לא מצליח לעבוד חלק עם XBMC \ MPC HC אני מניח שזה קשור גם להגדרות ולא רק לחומרה
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים עם MPC-HC אתה אמור לעבוד חלק עם המחשב שלך למטרת 720P אפילו בלי הכרטיס מסך. כאמור משהו מפריע או עובד ברקע...בקשר לסאונד, אפשר להתחבר דרך RCA לטלויזיה ואת התמונה לראות עם HDMI (עובד ברוב הטלויזיות).הכי טוב מערכת קול נפרדת כי הרמקולים בטלויזיות לא מי יודע מה.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר ברור שעדיף רמקוליםאבל זה לסלון של ההורים וכרגע זה לא על הפרק אולי במשךיש להם פלזמה של פאנסוניק PV80 והאמת שלא ניסיתי להעביר סאונד דרך היציאה הרגילה אני לא יודע בדיוק לאן לחבר מאחורההמחשב אחרי פירמוט, מותקן נוד32 גרסא 4 יכול להיות שהוא מכביד מידי על המערכת?
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים למה שלא תעיף את האנטיוירוס? למה צריך אותו למחשב של ההורים... עושים אימג' פעם אחת אחרי התקנה טובה ושומרים אותו איפשהו (ייקח כ-2-3 ג'יגבייט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.