עבור לתוכן

מעוניין לשדרג את המחשב-האם הלוח שלי יתאים למעבדים החדשים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה6600 לE7500? ה6600 אני רואה לא CORE2DUO,יש הבדל מסוים? מבחינת נתונים הם נראים אותו דבר כמעט...

מה אתם אומרים על ההחלטה הסופית?

מעבד E7500 ליבה כפולה

זכרונות 2X2GB קינגסטון מהירות 1066 (מקווה שהלוח תומך)

דיסק קשיח 500GB WD קוויאר בלו\גרין

לגבי משחקים בעתיד,לא חושב שזה משנה לי כל כך,לזמן הקרוב לא אשחק לכן גם לא לחוץ להחליף את כרטיס המסך.

פורסם

מהירות 1066 זה מיותר.

במיוחד אם אתה לא עושה אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

אך המחיר זהה ל800 ול1066,לא עדיף כבר 1066?

פורסם

לתדר אין שום השפעה שמורגשת בפועל על הביצועים.

בנוסף, הלוח שלך לא תומך בזיכרונות בתדר כזה ולכן כדי להגיע לתדר הזה תצטרך לבצע OC. מכיוון שכך, אתה יכול לקנות אותם אך אין בזה טעם מיוחד.

Core 2 Duo ו-Pentium Dual Core הם רק שמות של סדרות מבחינת מיתוג.

ההבדלים בין המעבדים כמעט ולא קיימים ותתעלם מהאופן בו הם ממותגים. ה-E6600 זול יותר משמעותית, ואם בכל זאת תנסה לשלוח ידך ב-OC בעתיד, אז הודות למכפלה הגבוהה שלו תוכל להגיע לתדר של 3.5GHz (ואף יותר מזה) ללא מאמץ מיוחד (לא שאני חושב שיהיה בזה צורך).

בגלל שהפלטפורמה גם ככה "מיושנת" ובגלל שהשימושים שלך לא תובעניים במיוחד, ה-E6600 הוא לדעתי ללא ספק המעבד המשתלם יותר עבורך.

פורסם
  • מחבר

המון המון תודה! אלך על הE6600 אכן המחיר שלו זול משמעותית מהE7500

לגבי זכרונות:

איך הזכרון הזה?

זכרון AData DDR2 4096MB 800MHz CL4

ומה אומר הCL ?יש 4,5,6.

האם הלוח שלי יתמוך בסטיק אחד של 2GB לכל סלוט? הבנתי שיש לוחות שלא תומכים ב2 או 4 ג'יגה בסטיק אחד אלא צריך לפצל...

פורסם

אני לא מבין למה אתה רוצה לקנות 2 זכרונות חדשים, כאשר יש לך כבר סטיק אחד של 2 ג'יגה במחשב.

לגבי ה-CL - כמה שפחות זה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהזכרונות שלי ישנים, אם אינני טועה עם DDR1 וזה לא 2GB זה 1GB לכל סטיק. יש לי 2GB סה"כ...

פורסם

אוקיי. סליחה.

פשוט כתבת בהתחלה שיש לך 3 ג'יגה.

ובלוח שלך אפשר להרכיב רק DDR2

פורסם

אם משחקים כבר לא ממש מוגדרים כשימוש, אז לכל שאר השימושים שתארת 2GB זיכרון RAM אמורים להספיק בהחלט.

ניתן כמובן להרחיב ל-4GB אבל אז הייתי ממליץ לך גם לעבור למערכת הפעלה 64 BIT ולא 32 BIT.

בעקרון התזמונים (CL) הם זניחים עבורך. אין ממש טעם להתעקש על מודול זיכרון בעל תזמונים נמוכים, בטח לא אם זה מייקר את המחיר.

אם יש שני מודולים במחיר דומה שעונים על כל שאר הצרכים שלך, עדיף לבחור את זה שבעל התזמונים הנמוכים יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,תודה רבה!

מה ההבדל בין מערכת של ה64 ביט ל32 בכלל?

במידה ואשאיר את ה2GB לא אוכל לעלות את ה64 ביט? מדוע?

פורסם

הסבר על ההבדלים תוכל למצוא בסטיקי של הפורום Windows.

בגדול ההבדל העיקרי לרוב המשתמשים הוא יכולת למפות טווח כתובות זיכרון גדול יותר, כלומר תמיכה ביותר מ-4GB של זיכרון. במערכת 32 BIT גם אם תתקין 4GB של זיכרון, תקבל בפועל בין 2.8-3.25GB כתלות בלוח האם וברכיבים נוספים במחשב שלך.

כל עוד המעבד שלך תומך 64BIT תוכל להריץ עליו מערכת הפעלה ויישומים שמיועדים לסביבת 64BIT, אולם אם יש לך פחות מ-4GB של זיכרון RAM במערכת אין בזה טעם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,קראתי הפנמתי.

בכל מקרה ארכוש 4GB זיכרון בלי שום קשר ל64 ביט או 32.

אך נראה לי שאלך על ה32 ביט בסופו של דבר,מכיוון שראיתי ש64 ביט,חלק מהחומרה שיש לי יכול לא להתאים במידה ולא הוציאו עידכון תואם,אז לא אקח סיכון בדבר,אחרי הכול אין יותר מדי הבדל חוץ מהקטע של זיכרון (שנראה לי שיספיק לי) לא כך?

פורסם

גם 2GB כנראה יספיקו לך אז בטח שגם 3GB~.

מערכת 32 או 64, לבחירתך, הבדל בעבודה יום יומית אין.

פורסם
  • מחבר

מצויין!

תודה רבה רבה על כל העזרה! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים