עבור לתוכן

איך לחבר בין דומיין בתשלום לשרת חינמי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רכשתי דומיין CO.IL לפני כחצי שנה ולא השתמשתי בו עד היום..

את הדומיין רכשתי מאתר - webline

כרגע אין ברשותי שרת בתשלום אבל העלתי את קבצי האתר שלי לשרת חינמי (של NANA)

אני רוצה שהדומיין שלי יתחבר לשרת החינמי.. איך אני עושה את זה?

באתר webline הם מבקשים DNS ואין לי מושג מה זה ומאיפה אני משיג את ה- DNS..

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

כדי לקשר בין דומיין ובין שירות אחסון אתה צריך להפנות את ה-Nameservers של הדומיין לכתובת של השרתים (כתובת ה-DNS) של ספק שירות האחסון שלך. כתובת השרתים בדרך כלל נמצאות במדור השאלות הנפוצות או העזרה.

אני לא מכיר את שירות האחסון של Nana (אפילו לא ידעתי שהם מציעים כזה) ויכול להיות שבגלל שמדובר בשירות חינמי הם לא מאפשרים לך להשתמש בדומיין שקנית אלא מספקים דומיין משלהם (כדוגמת nana.co.il/service_name/profile_name).

אתה צריך לפנות אליהם ולברר אם זה אפשרי.

כמובן שאפשרויות הנוספות הן:

1. למצוא שירות אחסון חינמי שכן מאפשר זאת (אני באופן אישי לא ממליץ על שירותי אחסון חינמיים).

2. לרכוש חבילת אחסון אצל ספק שירותי אחסון בארץ או בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אני צריך שרת חינמני בשביל חצי מגה אחסון

אתה אולי מכיר שרת חינמי ואולי כבר יודע מה הם פרטי הDNS שלו?

תודה!

פורסם

אני לא מכיר שרתי אחסון חינמיים בכלל ומאוד בספק אם שירות כזה יאפשר לך לקשר אליו דומיין.

אולי אם תפרט מה אתה רוצה להשיג (מחפש לבנות אתר, סתם לאחסן קבצים על שרת וכו') יהיה אפשר למצוא פתרון.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לאחסן את האתר שלי (זה יותר עמוד פוטושופ עם סירטון וקישור)

אני צריך שרת להעלות אליו את הקבצים של האתר עם קובץ ה- HTML ולקבל את פרטי הDNS כמו שאמרת..

פורסם

אתה יכול לבדוק את Google Sites אם כי אני לא ממש בטוח שהשירות הזה מאפשר לבצע את מה שאתה בדיוק מחפש.

וכמובן שחיפוש ברשת של Free Web Hosting או אחסון אתרים חינם אולי יניב לך את התוצאה הרצויה.

אני בכל אופן לא מכיר שירות חינמי כזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אחפש..

תודה רבה על העזרה

שאלה אחרונה - ברגע שמצאתי אתר חינמי שמספק לי את כתובת ה DNS האם זה מספיק כדי להזין את הכתובת בדומיין?

אני צריך להזין רק את הDNS וזהו? הוא יזהה את הכל? איך הוא ידע שזה הכתובת של איפה שאני איחסנתי את הקבצים?

שוב תודה ולילה טוב!

פורסם

אתה צריך לפתוח חשבון אצל ספק האחסון ובין היתר נשאל בדרך כלל מהו שם או שמות הדומיינים שאתה מאחסן.

לאחר מכן כל שעלייך לעשות הוא להזין את כתובת שרתי האחסון אצל רשם הדומיין שלך, ובפעולה זאת אתה בעצם מקשר בין הדומיין ובין שרת האחסון המסוים הזה. אם בעתיד תעבור שרת אחסון, יהיה עליך פשוט להזין את כתובות שרתי ה-Nameserver החדשים וכך אתה יכול להעביר את התוכן שלך מספק אחסון אחד לאחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים