פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת.נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים בטוח עדיף מאדימקס המעפן.חוץ מזה כל הממשקים שלו מודולריים וניתן להוסיף/לשנות WICים בקלות.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים מחבר הדרישות ממש לא גדולות, האדימקס המעפן מחזיק את הדרישות יפה מאד, אבל מציע אופציה רק ל-2 WAN שזה כרגע ההגבלה המרכזית.ואתה אומר שהקפיצה היחידה האפשרית היא לסיסקו הנ"ל ?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים יש פתרונות יותר זולים אבל אני לא בטוח שהם זמינים בארץ.לדוגמא ה-TL-R488T של TP-LINK (ראה כאן http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=&content=spe&pmodel=TL-R488T) או ה-BR-6641 של EDIMAX (ראה כאן -- http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pd_id=226&pl1_id=3&pl2_id=20).
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים באתר של סילבר ליין יש את הTP-LINK, אז כנראה שאפשר להשיג אותו בארץhttp://www.silverline.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13085ויש לך גם את זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~FBR-4000~128~0.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.