פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים אני פותח את התכנה וזה מקפיץ לי הודעה שניה לפני שזה מעלה את התכנה Init failed: Error 117. partition's drive letter cannot be identified משו שכשור לאות של ההארידסק שלי? יש לי C ויש לי F מה הבעיה עם זה
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר GParted http://gparted.sourceforge.net/ אין לי לינוקס אחי זה לא עובד
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מה הקשר?אתה צורב את ה-image או עושה mount על DOK ולאחר מכן אתה מעלה את זה ב-boot
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר מה הקשר?אתה צורב את ה-image או עושה mount על DOK ולאחר מכן אתה מעלה את זה ב-bootהשתמשתי בדיימון טולס עשיתי לזה mountאיך אני ממשיך מפה? סורי שאני קצת נוב רק אני צריך הסבר קצת יותר מפורט
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר האאא הבנתי זה עולה עם ההפעלה רק בלעכס אני מקווה לא להסתבך בלאחד כוננים. התכנה הזאת מסוגלת לזה כן? צורב את הISO לדיסק ועושה ממנו בוט אגב, PARTITION MAGIC 8 היא משנת 2004 אז אני מקווה שהבנת שאני בנאדם דיי אולדסקול חח ושמע התכנה עד כממה שאני מכיר אותה עשתה תמיד את העבודה 100%
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר צרבתי על דיסק רב פעמי שיש לי זה פשוט לא עושה לי בוט בדקתי שהכונן CD בעדיפות ראשונה וכן הוא בעדיפות ראשונה יש לך מושג מה הביעיה?
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר צרבת את זה בתור אימג' או שצרבת את הISO על דיסק? חחח בתור אימג' [br]פורסם בתאריך: 4.10.2010 בשעה 18:34:35 הינה הצלחתי רק עצרתי באמצע זה אמור להטעין לי מלא דברים ולשאול איזה שפה אני רוצה? או ישר את התכנה ? רק להיות בטוח שזה זה
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים זמנים השתנו, יצאה גירסה חדשה של NTFS מאז, היא לא הכי מומלצת רק לחדד את הנקודה - PARTITION MAGIC מאוד לא מומלצת היום. ישנו סיכוי גבוה ביותר לאיבוד מידע בעת שימוש בתוכנה הנ"ל. ישנן מספר חלופות ראויות כמו GPARTED, EASUS PARTITION MANAGER, PARAGON PARTITION MANAGER ועוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.