פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים היי,היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדרעכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language ....העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מוזר - אכן מותקן ומוגדר כראוי MUIמה שייתי מנסה לעשות זה לשנות את ה-LOCALE של המערכת ל-ENGLISHואז לעשות הגדרה שזה כמו שפת המערכת (ה-CHECKBOX שלא מסומן אצלך...)באמת מוזר ומענייןעוקבגבריאל
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר לצערי זה לא עזר,שיניתי גם את שאר הפרמטרים בהגדרות שפה של ווינדוס לאנגלית וארצות הברית וזה עדיין לא עזר....[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים ננסה אחרת - עשיתי REGMON ולהלן מה שמשתנה אתר ב-REGISTRY את העציץ הבאHKCU\Software\Microsoft\Office\12.0\Common\LanguageResourcesיש שם ערך הנקרא UILanguageאנגלית זה 409 בהקסדצימאלי (1033 בדצימאלי)עברית זה 40d בהקסדצימאלי (1037 בדצימאלי) עוד עניין אם אתה בדומיין יכול להיות שקבעו לך את זה ב-GPO ואז חבל לך על המאמצים (למרות שאני לא מכיר יותר מדי אדמינסטראטורים מרושעים שעושים זאת)כמו שאתה מבין זה מעניין אותי - תדביק תוצאו - בהצלחהגבריאל
פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים מחבר גילוי נאות - אני לא מבין בערך חצי מהדברים שאתה אומר ומצאתי את UILanguage דרך החיפוש ב registry ולא דרך העץ שתארת אבל נראה לי שזה זה.את החלק על ה GPO לא הבנתי בכלל... וממש תודה על העזרהיאללה, בוא נפתור את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר אז רק בשביל לסגור את הנושא - למרות מה שחשבנו הסתבר ש ה - Multilangual User Interface Pack =GUI (הידוע בכינוי דיסק ההתקנה השני) לא היה מותקן.התקנתי אותו ועכשיו הכל עובד פרפקטתודה על נסיונות העזרהאריק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.