פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים אני מעוניין ללמוד שפה חדשה.אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית.כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים איזו מן שאלה זאת? זה כמו שאני אשאל מה יותר מומלץ, לאכול גלידת וניל או גלידת שוקולד? מה הקריטריונים שלך?
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים תגיד קודם אילו שפות אתה דובר, האם אתה מתכנן לנסוע למקום כלשהו ועוד פרטים
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מישהו מכיר סדרה טובה בספרדית שאפשר להשיג לה תרגום בעברית?שהייתי קטן ולא היה לנו כבלים הייתי רואה הרבה טלנובלות אחרי הבצפר (כן נו, אבל אני עדיין יותר גבר ממך) ותכלס למדתי מזה ספרדית, יש דברים שאני עדיין זוכר
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר תגיד קודם אילו שפות אתה דובר, האם אתה מתכנן לנסוע למקום כלשהו ועוד פרטיםאני דובר רק עברית אנגלית והולנדית (גדלתי בהולנד)לא מתכוון לנסוע לשום מקום כרגע (לטיולים יש הרבה רעיונות, אבל לא מתכוון לעבור לגור במקום אחר כרגע)[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:56:49מישהו מכיר סדרה טובה בספרדית שאפשר להשיג לה תרגום בעברית?שהייתי קטן ולא היה לנו כבלים הייתי רואה הרבה טלנובלות אחרי הבצפר (כן נו, אבל אני עדיין יותר גבר ממך) ותכלס למדתי מזה ספרדית, יש דברים שאני עדיין זוכרמה קרה לך ערוץ ויוה זה הגירסא הספרדית של אגו טוטאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.