פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים שלום לכולם ,אני מתכנת בשפת C ושפות נוספות כרגע אני עושה את המעבר לC++ ( מונחה עצמים ) .אך הפרוייקט הקרוב יהיה על גבי לינוקס , אני עדיין לא יודע איזה הוצאה ואיזה גירסא .רציתי לדעת מהם האופציות לקומייפלרים או האם יש איזה שהוא מדריך שאפשר להיעזר בו ?האם קיים משהו בסגנון של Visual C++ כמו של Visual Studio ?
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים קודם כל, תבדיל בין קומפיילר (התוכנה שהופכת את הקוד לשפת מכונה) וסביבת פיתוח (התוכנה שבה אתה תכל'ס כותב את הקוד).הקומפיילר שמגיע עם רוב הפצות הלינוקס הוא gcc והוא סבבה.יש הרבה סביבות פיתוח עבור לינוקס, המומלצת מביניהן היא כנראה eclipse.
פורסם 2010 באוקטובר 315 שנים מחבר אני יודע את ההבדל בכוונה הפרדתי בשאלה ואם Eclipse נתמך אז אין בעיה אני כבר אסתדר , תודה רבה על העזרה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.