עבור לתוכן

דיסקשיח שהלך. האם יש תקווה? סימפטומים...

Featured Replies

פורסם

הלך לי דיסקשיח WD BLACK אחרי חמישה חודשי עבודה. יש עליו מידע שהייתי רוצה לשמור, אך לא במחיר של לשלם למשחזר מקצועי. ניסיתי להריץ שתי תוכנות, כולל זו של WD, אך תמיד הסריקה נתקעת אחרי זמן מה ומתקבלת הודעה שאי אפשר להמשיך. אני רק רוצה לוודא שאכן שום תוכנה שאני אמצא לא תעשה את העבודה שכן הוא ממש תקוע מכנית. האם אני צודק או שיש תקווה?

אגב, המצב החמיר מרגע לרגע. בהתחלה עוד יכולתי להיכנס לכונן ולסייר בין התיקיות (עד שהוא היה נתקע) אך כעת כשאני מחבר אותו למחשב אחר, ומנסה להיכנס אליו, וינדוס אומר לי שאני צריך לפרמט את הכונן. כלומר, כאילו שהוא נמחק. שוב, האם אני צודק והמצב אבוד (ללא משחזר מקצועי)?

פורסם

אתה יכול לנסות לחבר אותו דרך מתאם לUSB ולהשתמש בתוכנות שחזור כדי לנסות לחלץ ממנו מידע.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מדוע חיבור ב USB יותר מועיל מחיבור דרך SATA (על מחשב אחר)?

פורסם

בוא מחובר בתור MASS STORGAE DEVICE כך שהWINDOWS משתמש בו בצורה מינימלית (ללא ניסיון לשימוש בCACHE לדוגמא ועוד).

בתכלס - הסיכוי גבוה יותר, מניסיון.

פורסם
  • מחבר

יפה! אכן עובד! הצלחתי לשחזר כ 50% מהחומר. השאר לא נגיש, אבל זה טוב מכלום. ממש מודה לך. :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

אם הצעד הבא שלך הוא לזרוק את הכונן - אני ממליץ לך לאטום אותו טוב טוב ולשים אותו בהקפאה למשך 24 שעות ולנסות שוב. יש סיכוי נמוך

שזה יאפשר לך לחלץ עוד מידע.

פורסם
  • מחבר

אעשה זאת. לא אזרוק אלא אחליף אותו. הוא באחריות.

פורסם

xena איך בעצם חברת אותו בUSB?

אם יש לי כונן פנימי שהוא עם חיבור SATA, יש דרך פשוטה יותר להפוך אותו לUSB מבלי לקנות לו מארז חיצוני?

תודה.

פורסם

אפשר לחבר עם זה HDD עם חיבור SATA רגיל? וזה עובד תקין?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

תודה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים