עבור לתוכן

איך לגרום לXP לזהות דיסק קשיח נוסף, מבלי לפרמט אותו? SATA WD500

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם, שבת שלום ושבוע טוב...

במערכת שלי כרגע מחוברים 2 כונני SATA.

על אחד מהם, מותקן ה XP.

כשאני מחבר את השני, (כונן פנימי), ווינדוס זיהה אותו ככלי איכסון וזיהה את שמו, WD500, אך הוא לא נותן לי אפשרות לגשת אליו מה'מחשב שלי'.

הכונן מופיע במנהל ההתקנים אך לא מופיע בתווית 'storage' תחת ניהול מחשב. כמו כן הכונן מופיע ב BIOS.

הכונן מלא בגיבויים יקרי ערך, ואני מוכרח למצוא דרך לגרום לווינדוס לאפשר גישה למידע שעליו, מבלי סכנה של מחיקת קבצים...

עזרה, בבקשה!

פורסם

איזה מחיקת קבצים?

תבדוק מה מצבו ב disk mangemnet.

פורסם
  • מחבר

disk management אתה מתכוון תחת computer management נכון?

אם כן, מופיע לי שם רק כונן C, שעליו מותקן הXP.

לא מופיעים כוננים נוספים, רק במנהל ההתקנים.

תודה!

פורסם

winkey+r (או start>run) ואז תקיש diskmgmt.msc

תן תמונה או שתפרט מה אתה רואה שם

פורסם
  • מחבר

מצורפת תמונה כבקשתך

2q3xb2q.jpg

כמו כן, במנהל ההתקנים הוא כן מופיע (והוא מציין שההתקן פועל כראוי)

a23x3d.jpg

פורסם

שלום לך

אם שמת לב, דיסק 0 מופיע כדיסק דינאמי.

נראה לי זו הבעיה.

תהפוך אותו רגיל, עם קליק ימני.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום לך

אם שמת לב, דיסק 0 מופיע כדיסק דינאמי.

נראה לי זו הבעיה.

תהפוך אותו רגיל, עם קליק ימני.

:xyxthumbs:

האם הפעולה בטוחה? האם יש סיכוי לפגיעה במידע שעל הכונן?

פורסם

אי אפשר להפוך דיסק דינמי לרגיל מתוך WINDOWS. יש HACK לעניין אבל אי אפשר להבטיח שהמידע לא ילך לאיבוד.

פורסם
  • מחבר

האם אין דרך אחרת לגשת לכונן?

איני יכול להרשות לעצמי לאבד את המידע שעליו.

חייבת להיות דרך לחבר כונן למחשב עם מידע עליו מבלי לעשות פעולה שביודעין עלולה להזיק למידע :s05:

פורסם

לא מבטיח אי פגיעה במידע - גיבוי היה צריך להיות לך ויפה שעה אחת קודם. ואני מצטער אם אני נשמע כזורע מלח על הפצעים... זה בסיסי.

מתוך http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc787481(WS.10).aspx#BKMK_4

A dynamic disk's status is Foreign.

Cause: The Foreign status occurs when you move a dynamic disk to the local computer from another computer running Windows 2000, Windows XP Professional, Windows XP 64-bit Edition (Itanium), or the Windows Server 2003 family of operating systems. A warning icon appears on disks that display the Foreign status.

In some cases, a disk that was previously connected to the system can display the Foreign status. Configuration data for dynamic disks is stored on all dynamic disks, so the information about which disks are owned by the system is lost when all dynamic disks fail.

Solution: Add the disk to your computer's system configuration so that you can access data on the disk. To add a disk to your computer's system configuration, import the foreign disk (right-click the disk and then click Import Foreign Disks). Any existing volumes on the foreign disk become visible and accessible when you import the disk.

פורסם

^^^^

על פניו זה הפתרון, בהסתייגויות שצויינו גם הן.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה, תודה רבה על עזרתכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים