עבור לתוכן

מחפש המלצה: עד 6000 ש"ח, לצרכי מחקר, עבודה, וסרטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז יש T510 או T410 עם רזולוציה...

Access denied הסיבה שאני רוצה רזולוציה גבוהה היא שבשביל לקרוא מאמרים, לכתוב קוד, ובאופן כללי לעבוד ולקרוא. רזולוציה גבוהה עוזרת.

לגבי DELL, עם הנסיון הגרוע שהיה לכמה חברים, מבחינתי הם פסולים.

adis אני אשמח לשמוע מה בחרת בסוף, במיוחד בגלל שגם את מחפשת מסך ברזולוציה גבוהה יותר.

פורסם

ה-HP יקרים מדי לתקציב שלך. את DELL פסלת. - נשארו רק ניידים של לנובו

(לאסוס אין ניידים מתאימים בגודל הזה עם רזולוציה גבוה)

במקרה הזה, הכי כדאי להזמין את המחשב מחו"ל לארץ.

אתה תקבל תמורה יותר גבוה לכסף שלך (מפרט יותר חזק בפחות כסף)

ושירות זהה

פורסם
  • מחבר

OK תודה רבה על העזרה.

איזו חנות חולית תשלח LAPTOP לארץ? ואיך מקבלים אחריות על המחשב?

פורסם

אחריות של לנובו היא בינ"ל, ולכן כל מעבדה שתיגש אליה של לנובו-IBM בארץ שתגש אליה רואה לפי ה-service tag של המחשב שיש לך ביטוח.

אתה יכול להתקשר לשירות של IBM ישראל ולקבל בדיוק את התשובה הזו מהם.

אני לא מבין למה אתה מחפש חנות ששולחת לארץ? תזמין דרך האתר של לנובו, זה יוצא הכי זול דרכם:

http://shoplenovo.i2.com/SEUILibrary/controller/e/lenovofamily/StdAffinityPortal/en_US/StdAffinity:Home?home=lenovofamily&affinity=lenovofamily

הזמנה לארץ תעשה דרך מקום כמו ushops.co.il ששייכים לדואר ישראל (יש לי ניסיון טוב איתם). יש גם את Mustop.com ועוד כמה שירותים דומים.

פורסם
  • מחבר

וואו. תודה רבה על העזרה. כמו כן אני רואה שהבדל המחירים בין חו"ל לארץ הוא עצום!!

אם כבר, אז עוד מס' שאלות:

1) האם עשית זאת בעבר?

2) כמה עולה משלוח?

3) למיטב זכרוני אין מכס (מס קניה) על מחשבים, אבל אני מניח שאצטרך לשלם מע"מ. האם אני צודק לגבי שתי הנקודות האלה?

פורסם

adis אני אשמח לשמוע מה בחרת בסוף, במיוחד בגלל שגם את מחפשת מסך ברזולוציה גבוהה יותר.

היו לי שתי התלבטויות, הראשונה האם ללכת על 14" בסביבות 2-2.3ק"ג, כרטיס מסך מינימאלי ו I5 dual core, או ללכת על מחשבים כבדים ויקרים יותר , עם מפרט הרבה יותר חזק. וההתלבטות השניה היתה לגבי היצרן.

ניסיתי להתקשר לכל שלושת החברות בארץ כדי לברר בנוגע לאחריות על מחשב שנקנה בארה"ב והייתי בקשר אימייל/טלפון/chat עם האתר בארה"ב שממנו התכוונתי לקנות. לא הצלחתי לתפוס את דל בארץ, התייאשתי כמה פעמים אחרי 10-15 דקות על התקליט ונרתעתי מהם גם כי שמעתי כמה אנשים שניכוו מהשירות לקוחות שלהם. ב HP קיבלתי תשובות סותרות בין הארץ לחו"ל לגבי האחריות והיתה לי הרגשה שהם יפילו אותי בין הכסאות אם אצטרך את עזרתם. אז נשארו הדגמים של לנובו ThinkPad.

לגבי השירות של לנובו בארץ הוא לא נראה אידאלי, אבל התחושת בטן שלי ששתי האופציות האחרות גרועות יותר. התקשרתי ביום ראשון והיום לשירות לקוחות של לנובו בארץ כדי לברר לגבי האחריות, בשתי הפעמים אמרו לי שיחזרו אלי תוך 24 שעות ועדיין לא התקשרו. דיברתי עם IBM בארץ כדי לוודא שיש אחריות על הדגם שהתכוונתי לקנות. ושירות הלקוחות באימייל ובטלפון מול האתר בארה"ב היה מצויין.

מתוך הסקירות והביקורות נראה שה T410 מחשב אמין ושבסה"כ הוא מספיק לצרכים שלי. הביקורות העיקריות היו על סאונד חלש מדי, ומסך בינוני ומטה.ולחיוב נאמר עליו בכל מקום שהמקלדת שלו מצויינת.

כמעט קניתי אותו אבל הבוקר ראיתי שהמחירים והמבצעים באתר של לנובו ארה"ב השתנו, המחיר של ה T410 עלה ושל החבילות המינימאליות של ה W510 ירדו, ואחרי קריאה של כמה סקירות על ה W510 קשה לי לחשוב שוב לחזור למחשבים כמו ה T410. הוא אמנם כבד יותר ~2.7ק"ג והבטריה שלו מספיקה לזמן יחסית קצר, אבל המסך שלו בליגה אחרת משאר הניידים, אפשר לשדרג אותו ל HD+ 1600x900 או ל FHD 1920X1080, יש לו כרטיס מסך טוב יותר, מעבד I7 quad core, ו 4 slots לזכרון שמאפשרים הרחבה עד ל 16GB.

המחשב הנייד הולך להחליף אצלי את הנייח, והביצועיים משמעותיים לי יותר מאשר הניידות ולכן כנראה שאזמין השבוע בארה"ב את ה W510.

אחריות של לנובו היא בינ"ל, ולכן כל מעבדה שתיגש אליה של לנובו-IBM בארץ שתגש אליה רואה לפי ה-service tag של המחשב שיש לך ביטוח.

אתה יכול להתקשר לשירות של IBM ישראל ולקבל בדיוק את התשובה הזו מהם.

אני לא מבין למה אתה מחפש חנות ששולחת לארץ? תזמין דרך האתר של לנובו, זה יוצא הכי זול דרכם:

http://shoplenovo.i2.com/SEUILibrary/controller/e/lenovofamily/StdAffinityPortal/en_US/StdAffinity:Home?home=lenovofamily&affinity=lenovofamily

הזמנה לארץ תעשה דרך מקום כמו ushops.co.il ששייכים לדואר ישראל (יש לי ניסיון טוב איתם). יש גם את Mustop.com ועוד כמה שירותים דומים.

יכול להיות שאני טועה, אבל מה שהבנתי משיחת טלפון עם נציג שירות של האתר של לנובו שהם מקבלים רק כרטיסי אשראי מחשבונות בארה"ב.

[br]פורסם בתאריך: 6.10.2010 בשעה 00:19:30

וואו. תודה רבה על העזרה. כמו כן אני רואה שהבדל המחירים בין חו"ל לארץ הוא עצום!!

אם כבר, אז עוד מס' שאלות:

1) האם עשית זאת בעבר?

2) כמה עולה משלוח?

3) למיטב זכרוני אין מכס (מס קניה) על מחשבים, אבל אני מניח שאצטרך לשלם מע"מ. האם אני צודק לגבי שתי הנקודות האלה?

מצטרפת לשאלות, אשמח להמלצה על אתר בארה"ב שאפשר לשלם בו ב paypal או בכרטיס אשראי ישראלי בינ"ל.

בשירות הלקוחות של האתרים של לנובו ו HP נאמר לי שאפשר לשלם רק עם כרטיס אשראי של חשבון בנק אמריקאי.

אם מזמינים בתוך ארה"ב צריך לקחת בחשבון גם את המס המקומי. התכוונתי להזמין ל NY והמס יצא כ 150$. אם אלו הסכומים אז אולי כבר עדיף לשלם על משלוח לארץ.

פורסם

הם הוסיפו אופציה ל-paypal.

בנוסף יש אופציה ל-ushops לבצע את הקניה עבורך ושאת תשלמי להם (ואז הכרטיס הוא כאילו אמריקאי)

יש טלפון באתר שלהם עם מענה אנושי שבו הם יתנו לך תשובות.

אגב, לי דל אמרו שאני בעיה להעביר אחריות לדגמים העסקיים.

והם עשו לי את זה עם נייד מדגם 1545 (העברת אחריות מאה"ב לישראל)

פורסם
  • מחבר

OK צריך תשובה מהירה.

ביקשתי מהמקור שלי T510 לפני שעתיים ועכשיו מישהו שאני מעריך סיפר לי ש-T410s הם הרבה יותר טובים.

מה דעתכם? יש לי עדיין צ'אנס לשנות.

עריכה: ממה שראיתי, T410S יש מסך מבריק ולא anti glare... זה נכון?

פורסם

T410s הוא בערך T410 דק בכ-9 מ"מ. (עובי של כ-30 מ"מ)

מעבר לזה כמעט כל המפרט שלהם זהה (ה-410s יכול לקבל גם מסך מגע, אם אני זוכר נכון)

הוא לא יותר טוב, הוא פשוט דק. והמסך שלו הוא מסך מט

פורסם
  • מחבר

הבחירה:

למי שמעוניין: בסוף הלכתי על lenovo T410s עם 8GB זכרון שהוא מחוץ לתקציב המקורי.

הסיבה היא שה-T410s קל יותר, יש לו רזולוציה גבוהה יחסית, ונראה שכולם מסכימים שהוא אמין ביותר ובאופן כללי מצויין.

ההארד דיסק על מנת להחזיק את ה-DATA אשתמש בכונן חיצוני.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. נקווה שהתקציב יאושר :)

ותודה גם על העזרה.

פורסם

מחשב מצויין (רק השבוע המלצתי עליו לחבר) אבל 8G נשמע לי מופרז לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

זה תלוי מה אתה עושה. היום הגעתי לכמעט 7GB בשימוש.

מזל שהמחשב הזמני שלי מכיל 8GB...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים