פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP.http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש?לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 )תודה
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים אין דבר כזה SATA 3 וגם לא SATA 2. הממשקים נקראים על פי רוחב הפס, כלומר:SATA 1.5Gb/sSATA 3.0Gb/sSATA 6.0Gb/sכמובן שלפעמים מתייחסים אליהם כאל SATA1/2/3. אז לפי ההתייחסות שלך ל-SATA 2 אתה מתכוון ל-SATA 3.0Gb/s, שזה מה שרשום בקישור שהבאת באתר של סמסונג.בקיצור- זה אותו ממשק, אבל גם אם זה לא היה אז אין שום בעיה, יש תמיכה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מחבר אין דבר כזה SATA 3 וגם לא SATA 2. הממשקים נקראים על פי רוחב הפס, כלומר: SATA 1.5Gb/s SATA 3.0Gb/s SATA 6.0Gb/s כמובן שלפעמים מתייחסים אליהם כאל SATA1/2/3. אז לפי ההתייחסות שלך ל-SATA 2 אתה מתכוון ל-SATA 3.0Gb/s, שזה מה שרשום בקישור שהבאת באתר של סמסונג. בקיצור- זה אותו ממשק, אבל גם אם זה לא היה אז אין שום בעיה, יש תמיכה. אה אוקי, תודה אני אלך על זה... ד"א אם פתחתי נושא, אני אנצל למשהו קצת שונה... מבחינת צורבים - זה לא כ"כ משנה איזה לקחת של סמסונג או של LG ? ( יש לי את הצורב של ASUS עם הלייטסקרייב, הבעיה שהוא התחיל לעשות הרבה רעשים, וכנראה שהוא צורב עם טעויות.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.