עבור לתוכן

איך הSeagate BlackArmor 110WS?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כונן קשיח חיצוני 1TB עם יציאת esata.

מצאתי את הSeagate BlackArmor 110WS, איך הכונן שבתוכו - ST310005BWD1E2RK?

למי שיודע, איך הוא ביחס לSamsung EcoGreen F2?

שאלה נוספת קשורה, אם אני קונה כרטיס פשוט של SATA/ESATA (כרטיס PCI רגיל), האם הביצועים יושפעו מאיכות הכרטיס?

פורסם

כרטיס PCI ? יש בראקטים שמתחברים לשקע הSATA הרגיל בלוח האם ולוח עצמו שמתחבר למארז יש יציאת ESATA לכול דבר

פורסם

יש את הפיתרון של bracket כפי שהזכיר davkl95, אבל בכל זאת אענה על השאלה שלך. חיבור PCI נותן (בצורתו הנפוצה ביותר) רוחב פס מקסימלי של 133MB לשנייה. האם זה יגביל דיסק קשיח מודרני? אולי מעט בנקודות שיא של קצבי העברה ו-buffering אבל אוברול לא יהיה הבדל מורגש. אם השימוש הוא אחסון אז לדעתי אפשר גם להסתדר עם שני דיסקים קשיחים בחיבור הזה, לא רק כי זה לא נורא לחלק 133MB לשניים אלא גם שברוב הזמן רק אחד מהם יהיה פעיל ולא שניהם בו זמנית.

לגבי הכונן עצמו- לפי חיפוש מהיר העלות שלו היא לפחות 550 שקלים. ובכן, למה לשלם כ"כ הרבה? ב-320 שקלים ניתן לקנות את ה-HD103SJ או אפילו כונן ירוק שיהיה זול יותר.. ומוסיפים לזה מארז חיצוני עם שני הממשקים הרצויים USB 2.0 ו-eSATA.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס, הלוח אם שלי נורא ישן ואין לי מקום יותר לSATA (יש 2 תפוסים)

לגבי הכונן, אתה צודק בהחלט, המראה גם לא חשוב לי בכלל.

פשוט חיפשתי קצת באיביי ושות' מארזים חיצוניים ומצאתי רק מארזי זבל, אם יש לך המלצה למארז טוב (מכל הבחינות) אני אשמח לשמוע.

ושאלה נוספת, האם זה אפשרי לחבר כונן רגיל ישירות לראוטר רגיל ולהפוך אותו לכונן רשת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים