פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים יש לי כרטיס מיקרו SD שאני מעוניין לשחזר ממנו קבציםהבעיה היא שהקבצים נגישים רק שהברטיס בפלאפוןודרך המחשב הוא כותב לי שחייבים לפרמט את הכרטיס בשביל לגשת אליובאותו נושא, יכול להיות שהקובץ שאני מחפש נשמר על זיכרון הפלאפון (מוטורולה E398), איך אני משחזר קובץ שהיה בטלפון?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים המכשיר הפלאפון מפרמט את הכרטיס לפני שהוא משתמש בו, לכן הכרטיס אמור להיות כבר מפורמט וקריא במערכת ההפעלהתחבר אותו למחשב ותראה באיזה פורמט הוא מופיע ב"ניהול דיסקים"(קליק ימני על מחשב שלי->ניהול)אם שם הוא מופיע ככונן שלא מוקצא, ומופיע בגודל הנכון של הכרטיס הSD, אז כנראה שמקובץ שאתה מחפש אכן נשמר בפלאפון(זיכרון המובנה)
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מחבר [br]פורסם בתאריך: 1.10.2010 בשעה 20:18:52לא כל כך הבנתי מה אני צריך לבדוק שם, צירפתי תמונת מסךhttp://img707.imageshack.us/i/25525902.png/הכרטיס אמור להיות 64 MBעריכה:בסוף הצלחתי להפעיל את הכרטיס בלי לפרמט אותו קודם.אבל רוב הסיכויים שהתמונה נשמרה בזיכרון הפלאפון (רוב התמונות נמצאות שם)יש תוכנה חינמית יעילה שמאפשרת לשחזר קבצים מהכרטיס?את הפלאפון אני יחבר למחשב ונראה אם זה מזהה את זה כמו DOK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.