פורסם 2002 במרץ 623 שנים אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראליבשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א.לא יאומן איזה בושות!
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מה שחשוב זה שהיום בשמונה וחצי או בתשע, ביורוליג, מכבי תל-אביב מול טאו ויטוריה ביד אליהו. ;D
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מגיע לתאומים הגנב הזה, עכשיו הוא לא יוכל לעשוק את אוהדי הפועל.350 -600 לכרטיס, ועוד כדורגל ישראלי.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מה שחשוב זה שהיום בשמונה וחצי או בתשע, ביורוליג, מכבי תל-אביב מול טאו ויטוריה ביד אליהו. ;D ואני מוכרח לציין שמדובר במשחק די קריטי למכבי. יהיה להם מאד קשה אם לא בלתי אפשרי, לעלות לפיינל פור בלי ניצחון הערב, רצוי גם בהפרש גדול. שיהיה בהצלחה
פורסם 2002 במרץ 623 שנים וד"א זה בתשע (ערוץ אחד (11), כרגיל).http://sports.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=192012
פורסם 2002 במרץ 623 שנים אני אומר שמכבי לא ינצחו היום, בגלל שבמשחק הקודם הם בקושי ניצחו והקבוצה שהם משחקים נגדה היום היא ממש טובה.טוב אני מקווה שיהיה טוב.
פורסם 2002 במרץ 623 שנים מחבר טאו ויטוריה הכי טובים כרגעאם מכבי תופסים משחק יותר נכון פרקר אז הם ינצחו ביד אליהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.