פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ?ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ההבדלים? אין ממש קשר בין שני הדברים. פאוורפוינט היא תוכנה שנועדה למצגות, ולא ממש לאנימציות. פלאש היא תשתית שלמה שבה אפשר בין השאר ליצור אנימציות, ולעשות ממש תוכנות לכל דבר.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר כמה זמן במומצע לוקח להכין מצגת פלאש של אנימציה בסיסית ( גרף וכדומה ) לשמונה דפים הכוונה בשעות עבודה אין לי ממש מושג על כמות העבודה / זמן העבודה שאמור להיות מושקע בעבודה בתוכנת פלאש ( הכל כמובן לעובד ממוצע שמשתכר 50$ לשעת עבודה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.