עבור לתוכן

טאבלט אנדרויד כתחליף ללפטופ?

Featured Replies

פורסם

היי. ראיתי שבאיביי ואתרים דומים מוכרים טאלבטים עם מע' אנדרויד וWCE ממש בזול.

בתור צעצוע סביר להניח שזה נחמד, אבל תהיתי אם טאבלט בסגנון M006 יכול להוות תחליף ללפטופ - במובן של כתיבת עבודות של עד 5 עמודים, כמובן עם מקלדת חיצונית ומעמד (אני מניח שזה לא פרקטי להשתמש במסך מגע לדברים כאלו), ובנוסף לאינטרנט ופנאי אני יודע שלא אמורה להיות בעיה.

השאלה היא אם תחליפי הoffice שמוצעים לאנדרויד/WCE הם פרקטיים, האם הטאבלט ירוץ במהירות מספקת, ואם מולטי-טסקינג לא תהיה בעיה (עבודה על מסמך במקביל לקריאת מידע באינטרנט).

מבחינת מסך אני מניח שמתחת ל10 אינצ' זה לא יהיה פרקטי לעבודה שכזאת. יש למישהו נסיון עם הנושא?

מצטער אם זה שייך יותר לפורום גאדג'טים מאשר מחשבים ניידים, הנחתי שזה יותר קרוב לפה.

פורסם

במובן של כתיבת עבודות של עד 5 עמודים, כמובן עם מקלדת חיצונית ומעמד (אני מניח שזה לא פרקטי להשתמש במסך מגע לדברים כאלו)

תלוי בכמה המסך מגע טוב. בטובים יותר אני רואה את עצמי עושה את זה.

פורסם
  • מחבר

אם לאנשים פה אין תשובה אז מישהו יכול לפחות להפנות אותי לפורום שבו ידעו?

פורסם

אם אתה רוצה יש לי SMARTQ V7 שלא בשימוש (נקנה לפני הנקסוס שלי)

הוא יותר שימושי ממכשירי אנדרואיד מהסיבה הפשוטה שיש בו גם יובנטו שהוא יותר נוח לעבודה לדעתי בנושא הטקסט

פורסם

אם אתה רוצה יש לי SMARTQ V7 שלא בשימוש (נקנה לפני הנקסוס שלי)

וגם מריץ סרטי 1080p ללא בעיה

פורסם

עכשיו גם גיליתי שעוד מעט יוצא לו בכלל 2.2

פורסם

וגם בעל מסך מגע מצוין מרוב מחשבי הלוח הקיימים בשוק (אוקי..המעטים שבהם)

פורסם

בעיני, לכתוב מסמכים אפילו "רק" בני 5 עמודים על דבר כזה, מאוד לא מעשי - על סף עינוי (אם זה ענין יומיומי קבוע).

ויסלח לי psychuil

תלוי בכמה המסך מגע טוב. בטובים יותר אני רואה את עצמי עושה את זה.

אם אתה מוסיף לזה כן ומקלדת (שהופך את זה למאוד לא נייד), אז למה שלא תלך כבר על נטבוק? אפילו משומש זול יתן לך יותר מכל בחינה שהיא.

פורסם

אין אופיס נורמאלי לאנדרואיד, אם אתה רוצה טאבלט אז רק מבוסס WIN7 או לינוקס אם אתה מוכן להתפשר על OO.

פורסם

אם אתה מוסיף לזה כן ומקלדת (שהופך את זה למאוד לא נייד), אז למה שלא תלך כבר על נטבוק? אפילו משומש זול יתן לך יותר מכל בחינה שהיא.

דיברתי על הקלדה על מסך טאץ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים