עבור לתוכן

קניית נייד בתקציב של 2500 עד 3000

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש על העזרה! :)

בן משפחה מבוגר כבן 60 ביקש ממני לרכוש עבורו מחשב נייד בתקציב של כ-2500 עם אפשרות לחרוג עד 3000 ש"ח. אני מתכוון לקנות לו את המחשב מאחת החנויות בארץ, עדיפות לאיזור המרכז, אבל אם יש משלוח כמו ברוב החנויות אז זה לא קריטי.

מטרות המחשב הן בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. אני מניח שרוב העבודה שתעשה עם המחשב הזה היא גלישה ומקסימום הורדת מצגות שמועברות במייל והצגתם, פלוס סרטונים ואולי גם סרטים באורך מלא. רצוי מאד למרות מסגרת הגבלת התקציב והעובדה שזה מחשב נייד פשוט יחסית שיהיה לנייד ספיקר יחסית איכותי, כי לדעתי הוא מתכוון לשמוע הרבה מוזיקה דרך הרמקול הזה. אני יודע שזאת דרישה מעט בעייתית.

גודל המסך - לדעתי לא מהקטנים ביותר כי בכל זאת מדובר באדם מבוגר. (לא נטבוק)

משקל רצוי - אין הגבלה

אורך חיי סוללה - לא קריטי מאד, כמובן שאם יתאפשר לו משך זמן עבודה ארוך יותר ללא חיבור לשקע זה יתרון

אין צורך בשום יציאה מיוחדת, אין צורך בבלוטוט'.

כונן קשיח אני חושב על כיוון של 250 גיגה ומעלה, לכל מקרה שהכונן יתמלא במוזיקה תמונות ושאר מצגות ג'אנק מהמייל.

כמו כן נדרש צורב.

לא נדרשת אחריות בין לאומית אבל בהחלט אחריות ארוכה ככל האפשר בארץ למקרה של תקלות.

אין לי ממש העדפה לחברה כלשהי, למרות שחשבתי בגדול על הסדרה הביתית של דל או טושיבה, ממה שיצא לי לעבוד איתם הם גדולים ונוחים לאדם בגיל הזה, ביצועים מתאימים לדרישות ומחיר לא גבוה במיוחד. אבל זאת סתם מחשבה ואשמח מאד אם תתקנו אותי ולהצעות אחרות. יש לי נסיון טוב מאד עם הפורום של מפרטי המחשב שנעזרתי בו כבר לקנות את המחשב שלי, אז שהוא ביקש ממני לקנות לו נייד מיד חשבתי להעזר בכם!

המון תודה! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

לא צריך מסך גדול במיוחד, פשוט לא משהו קטנטן כי בכל זאת מדובר באדם מבוגר..

לא עדיף לקנות משהו מהחברות שהזכרתי? איך הפודגיטסו? אף פעם לא עבדתי עם החברה הזאת

פורסם

עד 3000שח הוא הכי משתלם.

כמובן שהוא די גדול וכבד,אבל בתור תחליף לנייח אין עליו בסכומים הנ"ל.

פורסם

אני מניח שהכוונה ל-AH530 של פוג'יטסו?

זהו כנראה הדגם המשתלם ביותר בארץ היום. (סביב ה-2600 שח)

פוג'יטסו היא חברה מצויינת עם ביקורות.

הניידים עצמם תוצרת גרמניה, עם איכות בניה סבירה מאוד יחסית לדגמים צרכניים

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות..

דבר ראשון אני רואה שאתם לא מדברים על אותו דגם, אחד עם מסך של 18 אינטש ואחד 15.6..

אני לא חושב שיש צורך לסרבל אותו עם מסך בגודל 18", המחשב נראה לי גדול וכבד מדי. האופציה של ה-15.6 ב-ah530 נראת לא רעה. למה אתה אומר שזה המחשב הכי כדאי למחיר והמטרות האלה? אם נעלה לתקציב של 3500 עדיין תציע את המחשב הזה? במה המחשב הזה עדיף על נניח הלנובו G550, מלבד זה שאני רואה שהוא בא עם הארד דיסק בנפח קטן יותר?

פורסם

אני מניח שהכוונה ל-AH530 של פוג'יטסו?

זהו כנראה הדגם המשתלם ביותר בארץ היום. (סביב ה-2600 שח)

פוג'יטסו היא חברה מצויינת עם ביקורות.

הניידים עצמם תוצרת גרמניה, עם איכות בניה סבירה מאוד יחסית לדגמים צרכניים

דווקא התכוונתי לפוג'יטסו עם המסך 18.4" שמי שמחפש נייד עם מסך גדול ומפרט מספק,בהחלט מדובר בנייד הנכון.

אם גודל המסך לא יהיה מעל 15.6" אין על ה-AH530 שמבחינת המפרט שלו הוא הטוב ביותר שיש עד 3000שח.

פורסם

לא הייתי ממליץ על נייד עם מסך גדול כך כך - זה פשוט לא נייד

אם תשאל אותי מה עדיף במקרה הזה, אני חושב שכבר עדיף לקנות נייח קטן (itx)

פורסם
  • מחבר

אני מזכיר לכם שאני לא רוצה מסך גדול יותר מ-15.6"..

למה הוא משתלם יותר מה-G550?

פורסם

ה-G550 הוא לא מסדרות האיכותיות של לנובו, ולכן לא מומלץ במיוחד.

המחיר של הנייד, יחסית למפרט שלו - יקר מתמורה של הפוג'יטסו.

אם תשווה אחד מול השני תקבל מפרט דומה, איכות בניה סבירה בשני המקרים, אבל מחיר זול בהרבה לפוג'יטסו

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, אני כנראה באמת אקנה את המחשב שהמלצתם עליו.. אני רואה באמת שברוב המקרים הוא בא ללא מערכת הפעלה, ושבאייבורי לדוגמא אפשר להוסיף אותה לעסקה.. מעניין כמה זה ייקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים