פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים שלום חברים,אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק,חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו.אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים company of heroes וred alert 3 הם לדעתי הטובים ביותר.אני ממליץ לך להמתין בסבלנות על לחנוכה,אז לא תצטרך לבחור ותוכל לקנות ב70$ את כל משחקי האסטרטגייה הקיימים היום בשוק ;D
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר company of heroes וred alert 3 הם לדעתי הטובים ביותר.אני ממליץ לך להמתין בסבלנות על לחנוכה,אז לא תצטרך לבחור ותוכל לקנות ב70$ את כל משחקי האסטרטגייה הקיימים היום בשוק ;Dלא הבנתי מה קורה בחנוכה? יש חברה שמוציאה בחבילה אחת את כל המשחקים שיש היום?יש קישור לזה ?
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אולי הוא מתכוון למבצעים של חג המולד שיש בחנויות באינטרנט (STEAM, D2D, GAMERS GATE)אבל אני רק מנחש...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים Company Of Heroes ה-משחק לדעתי ההרחברה Tales Of Valor הכי טובה בגל תוספת הצבאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.