עבור לתוכן

שאלה: איזה ספקיות אינטרנט מומלצות היום מבחינת מהירות ורוחב פס לחול...

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן)

אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends(

חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___-

כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר

והמחיר כן חשוב

גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג...

השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר :P)

תודה מראש!

פורסם

הפתרון היחידי למרות שהוא די מכעיס הרבה אנשים ובצדק הוא להוסיף כמה שקלים לחודש ולעשות חשבון גיימר שבו מתעדפים את המשתמש שלך והכל טס.... 8)

פורסם
  • מחבר

זה פשוט חוצפה....

מה עם חברות אחרות?

עצם העובדה שהם עושים דברים כאלה זה מוזר

פורסם

אני מניח שאף אחד לא עונה כי לא קיימת אחת כזו בימינו.\, מצטער,

אבל פתרון יחסי הוא חבילת גיימרים.

פורסם
  • מחבר

היא נותנת גם תיעדוף בהורדות וכו'? ויש לך מושג לגבי מחירים?

פורסם

בכל ספקית זה שונה, אבל זה אמור לתת תעדוף בהורדות ומשחקים,

לכל מהירות מחיר שונה גם כן

פורסם

אני אגיד לך,אני לא משחק בכלל והסיבה שעברתי לגיימר היא בגלל ההורדות משרתים שאני משלם עליהם ואכן רוב הזמן אני מוריד קרוב למקסימום מבחינת מהירות אבל גם פה יש לפעמים עומס זה המצב ידידי ולפי מה שהבנתי בב"ל זה מחיר מחירון של 19.90 ש"ח לחודש......אבל הכי טוב תברר איתם

פורסם

איבודי פינגים אני יכול להעיד לך שזה נובע 550% מהוט, שמתי לב גם שהייתה בעייה ספציפית ידועה בהוט והייתה לי איטיות, הוט אמרו שישלחו טכנאי כי המודם מאבד פאקטים. עכשיו זה היה בנוגע אליי ספציפית חשבתי לפחות באותו יום שהמודם הלך motorola sb5101e או משהו אחר אצלי, אבל מתברר כשהטכנאי הגיע אמר גם העוצמות לא תקינות וגם טכנאי אחר שלהם מסדר בחוץ בעייה באיזור רמת גן שזה כולל כולם לא רק אותי. אז אחרי שהוא הלך הבעייה הסתדרה.

עכשיו כאמור שמתי לב שיש מידי פעם איבודי פאקטים וכו' לא משנה אם הוט אמרו שהעוצמות תקינות, אמרתי נמאס לי לראות מתוך 6000 פאקטים שאני שולח לפחות 1400 לא חוזרים, אמרתי לעצמי נבדוק משהו, בגלל שיש לי פה מגברים גם לטלפון וגם למודם אז היה לי אחד בחוץ של הטלפון כי העוצמות שלו התחרבשו מאז הבעייה שהייתה ברמת גן כי כשהוצאתי אותו באותו יום של הבעייה הוא הצליח להסתנכרן אחרת הוא פשוט לא נתן קו טלפון ונפל כל הזמן, וגם כשהטכנאי הגיע הוא אמר זה מוריד עוצמות יותר מדי, אז לקחתי את המגבר הזה וחיברתי למודם ועכשיו מתוך 6000 רק 14 נאבדים, אני יכול להעיד אישית בכל מקום שהבעייה זה אף פעם לא בספק, גם התווכחתי עם בזק כי חשבתי שמהשתית זה לא ממש יגיע כי הרי אתם לא יכולים לאבד פאקטים מהרשת אם אתם לא מחוברים וכשאתם מחוברים אתם יכולים לאבד רק כשאתם בספק, אבל לא כך נראה הדבר.

אז אני מציע לך לדבר קודם עם הוט ולהגיד להם שיש לך בעייה עם עוצמות אפילו שלא רואים ושישימו לך מגביר או מנמיך, או שפשוט ישאירו לך כמה שתבדוק עם זה, לא יודע מה המסקנה בנוגע לזה כי זה בדיקות מעבר לרמה שאני יכול להגיע, אם היו לי 4 מודמים מכל סוג ו 4 בתים הייתי יכול לבדוק יותר מעשי.

נ.ב: אם אתה באמת רוצה להנות מהאינטרנט תעשה את הגיימר הזה ותבדוק שמוריד לך טוב מריפידשאר וטורנטים ותהיה בטוח שהכל תקין.

נ.ב 2 : כמו שאומרים ההנאה לפעמים נובעת מהשקעה נוספת להווה ולעתיד ככלל, כי לפעמים גם דברים טובים לרוב עולים יותר.

עריכה : הוספתי את הבדיקה של פינגים

Ping statistics for 216.239.122.40:

Packets: Sent = 21744, Received = 21740, Lost = 4 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 204ms, Maximum = 1667ms, Average = 216ms

פורסם

יש לך שתי אפשרויות:

א. תעשה גיימר

ב. תעשה 10 מגה משולב גיימר (זה מחיר של ה10 מגה אבל הם מכניסים לך תעדוף גיימר בחינם)

בקשר לאיבודי פאקטים תבדוק באמת זה קורה בגלל התשתית

אני מקווה שX7-007 צודק ובאמת אפשר להגביר את האות, כי אני למשל בADSL וכשאני רציתי הגברה בזק אמרו שאי אפשר

פורסם

בהחלט אפשר, הוט תקינו אצלי מגבר בבית והעוצמות של המודם שלי תקינות

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התגובות

בקשר לעוצמות

הרבה פעמים התקשרתי והתלוננתי להוט

אמרו לי.. יש לך בעיה עם העוצמות

בא טכנאי

חתך קצת את הקבל

שיחק קצת בכבלים

אמר עכשיו נראה הכל בסדר

וחוזר חלילה

עשיתי את זה כבר שלוש פעמים ויצא לי הדם מזה כבר!!!

יש הצעות איך נאי יכול באמת לגרום להם להתקין לי מגברים ולתת ל-י לשחק עם זה?!

פורסם

אתה בהתחייבות אצליהם?

אני יודע שהתשתית שלהם הרבה יותר חזקה, אבל אם עד היום זה השירות הזבל שהם נותנים (וזאת הסיבה שאני עכשיו עם בזק) אז תעבור לבזק

דרך אגב אני מזכיר של014 כרגע יש מבצע שאתה יכול לעשות 10 מגה ולקבל את הגיימר בפנים ללא תוספת, עשיתי כזה ל15, אם היה ל20 הייתי עושה 20 אבל אומרים שאולי יהיה

אתה יכול לשנות מסלולים מתי שבא לך

פורסם

עיצה מאחד שהעז, ניסה, והצליח.

ב-012 הידועים בבעיותיות שלהם בגלישה לחו"ל, הרגשתי לאט לאט שהגלישה לחו"ל הופכת לאיטית יותר ויותר. :sleep:

ניהלתי התכתבות עניפה עם יאהו שבדקו את כל הדרך מהמחשב שלי ועד לשרתים שלהם,

והודיעו לי באופן חגיגי שהבעייה אצל ספק האינטרנט שלי.

עם ההתכתבות הזו פניתי ל-012, שתחילה טענו שאין בעיה, אח"כ שהבעייה בבזק (Adsl),

ובסוף ניסו להכריח אותי לרכוש חבילת גיימרים בתוספת של 35 ש"ח. :pissed:

הסכמתי לקבל את חבילת הגיימרים לשבוע נסיון ללא תשלום נוסף, לראות אם הבעיה נפתרת.

והנה הפלא ופלא אין יותר בעיות גלישה לחו"ל.

אחרי שבוע ביקשתי עוד שבועיים "לניסיון", שבועיים שהפכו לחודש, חודש שהפך לחודשיים וחצי,

ולבסוף הגיע מועד חידוש ההתחייבות.

במעמד זה התעקשתי איתם על הסרת החסימה לחו"ל (לא תיעדוף, לא גיימרים ולא נעליים),

ובתמורה לאי פנייתי למשרד התקשורת הועלתה המהירות מ-1.5M ל-2.5M תוך הוזלת החבילה ל-19.90.

ואז ביקשתי פיצוי על החודשים שסבלתי - נתנו לי חודשיים ללא תשלום.

בקיצור, כח !! רק כח החברות האלה מבינות. :bash:

פורסם
  • מחבר

אני כנראה אהיה ב 012 בדירה החדשה

הייתי שמח לשמוע על זה יותר !

איך קיבלת את הנתונים האלה? איך עשית את הבדיקות האלה?

אני כרגע מריץ פינגים לאתר רנדומלי כלשהו

כדי לבדוק אם הבעיה היא בשתית אבל אני לא יודע אם האתר הוא זה שמפיל את את הפאקטים או מה...

הקיצר הייתי שמח אם

1) הייתם אומרים לי איך אני באמת בודק אם יש לי אובדן מידע שנובע כנראה עקב התשתית

2) איך לקבל מידע עם מספיק ביסוס כדי להרתיע את החברה כפי שאתה עשית

המון תדה על הייעוץ! אתם עוזרים לי ממש :)

פורסם

אני ב-012 גיימרים, פינגים מעולים וזמינות מהירות לחו"ל 24\7.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים