פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים כן אבל הבעיה זה להריץ אותו בדוסבוקס בלי קפיצות מהירותלילד בן 7 זה בלתי נסבל שהמשחק רץ מוזר והוא יכול לחטוף קריזהריימן 1 היה המשחק הראשון ששיחקתי במחשב הראשון שלי
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אתה לא קורא? כתבתי שיש לו קפיצות במהירות, שפתאום ריימן על סטרואידים בגלל שהאמולציה עד היום לא מושלמתאתה יכול לסדר את זה בזה שאתה מעביר באופציות מ60hz ל50hz אבל זה מעצבן כי פתאום ריימן זז לאט מהרגילאבל אם לילד יש סבלנות אז אין שום בעיות
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים ב 90% מהמקרים D-FEND יסדר את הבעיה וגם יקל על השימוש (בכל זאת ילדים ודוס לא הולך טוב ביחד)http://dfendreloaded.sourceforge.net/
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים סבבהאם הוא כבר הולך על זה אז שישים לו את כיף ללמוד עם ריימן אנגלית וחשבון, יש את הגרסאות העבריות באתר ההוא של משחקים ישניםככה הוא גם יכול לשחק וגם ללמוד
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אתה לא קורא? כתבתי שיש לו קפיצות במהירות, שפתאום ריימן על סטרואידים בגלל שהאמולציה עד היום לא מושלמתאתה יכול לסדר את זה בזה שאתה מעביר באופציות מ60hz ל50hz אבל זה מעצבן כי פתאום ריימן זז לאט מהרגילאבל אם לילד יש סבלנות אז אין שום בעיותטוב, אני מעולם לא נתקלתי בזה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים ...בכל זאת ילדים ודוס לא הולך טוב ביחד...מערכת הפעלה ראשונה ל-PC (שהכרתי טוב) היתה דוס 3.3 (והייתי בן 5)וכן - את הרב למדתי לבד מספרים...
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים לא מדבר על הדור הישן שגדל עם דוס, מדבר על הילדים שגדליםה יום עם WIN 7, תראה להם חלון של דוס יהיה להם שבץ
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים גם אני מוכן לחזור לתקופה הזו - הכל היה יותר פשוט - חוץ מ-EDLIN שצריך היה להרביץ למי שחשב עליוהמערכת האחרונה שבאמת יכולתי להגיד שאני מכיר על בוריה היתה NT4 - מאז הכל רק מסתבךאו שאני מזדקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.