פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים שלום הורדתי סרטון מהאינטרנט דרך התוכנה הזאת עכשיו הסיומת של הסרטון היא HTML עכשיו אני יודע שצריך למחוק את הלינקים כדי שזה יהפוך לקובץ וידאו רגיל דרך הכתבן השאלה שלי איזה לינקים להוריד מפה בתודה מראש רזיאל
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אין דבר כזה "להפוך קובץ לוידיאו". מה שהורדת זה לא תוכן וידיאו אלא אחד מעמודי האתר.
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים מחבר אחי התוכנה עובדת אבל עדיין זה שומר לי את הקבצים בפורמט HTML עכשיו איך אני משנה שזה ישמור לי את הקובץ כקובץ וידאו ?
פורסם 2010 בספטמבר 2815 שנים אני לא אח שלך.לא כל אתר מאפשר בקלות להוריד תכנים שהוא מאפשר לצפות מסיבות מסחריות.תריץ קצת חיפוש בפורום ותראה כמה שיטות ודעות של אנשים בעניין.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים לפותח הדיון- למה שלא תיתן קישור לסרטון וננסה אנחנו להוריד אותו.אח"כ אפשר יהיה להשוות.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר אין לי בעיה http://bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=741782 הנה הסרטון אבל אני צריך רק את התוכנית ולא את הפרסומת
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ^^^מצטער,ניסיתי להוריד עם אורביט וזה לא עובד....אני פותח את grab++ מתחיל לנגן את הוידאו והסרטון לא מופיע שם...אולי מישהו אחר יצליח.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים מחבר אני יודע גם לי זה לא עבד עם אורביט אני מקווה שמישהו אחר יוכל לעזור תודה בכל מקרה על הניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.