עבור לתוכן

sacred 2

Featured Replies

פורסם

יש פה אדם ששיחק במשחק הזה?

איזה משחקי תפקידים טובים ביש בימינו בסגנון של SACRED 2?

פורסם

שיחקת ב - TORCHLIGHT ? מומלץ מאד.

גם DIVINITY II: EGO DRACONIS מומלץ למרות שהוא מעט שונה מ - SACRED בגלל נקודת המבט (מן גוף שלישי/מאחורי הגב של הדמות לעומת איזומטרי וגם כי המשחק מעט מעמיק יותר ועלילתי יותר אבל גם בו יש הרבה אקשן).

ממליץ לנסות גם את VENETICA.

פורסם
  • מחבר

הצלחת לשחק ב סייקרד 2 בעצמך?

בנתיים sacred 1 זה המשחק הכי יפה ששיחקתי בו.

הטורצלייט נראה ממש יפה,,אבל אני לא מאמין שזה יכול להיות איכותי כמו סייקרד, אני אנסה :)

פורסם

סייקרד הראשון דווקא שיעמם אותי למדי למרות שאני אוהב את הז'אנר, עוד לא שיחקתי בשני אבל מבחינה גרפית הוא מצוין (המנוע הגראפי האיזומטרי ההכי יפה שראיתי).

ב - TORCHLIGHT לעומת זאת לא יכלתי להפסיק לשחק.

פורסם

פשוט נגעלתי מDIVINITY אחרי 5 דקות של משחק.

מה לגבי סדרת NWN,DRAGON AGE, SPELLFORCE וכדו'...?

פורסם

SPELLFORCE הוא משחק אסטרטגיה בדומה לוורקראפט ו - NWN הוא משחק שונה לחלוטין שתלוי בשיטת D&D ועם קרבות איטיים מאד (הראשון לפחות, בשני לא שיחקתי).

DRAGON AGE משחק RPG כבד בהרבה ביחס לבקשה למשחק דומה לסייקרד שהוא H&S קליל ביותר.

יש בסגנון את TITAN QUEST אבל הוא ישן מ - SACRED 2 ואני מניח שפותח הדיון כבר מכיר אותו ושיחק בו.

פורסם

Divinity 2 הוא אולי המשחק שיוצר את הרושם הראשוני הכי גרוע אי פעם..אבל הוא משתפר בהמשך..אמנם לא יצירת מופת, אבל בהחלט לא מזעזע כמו ההתחלה שלו..

לגבי SACRED 2- הוא נורא רוצה ומנסה להיות דיאבלו, על כל המשתמע מכך- עולם ענק עם אינספור נשקים, יצורים והאק נ' סלאשינג טהור..אבל לא באמת מצליח במשימה לדעתי..הוא קל מאוד, ושכאחרי כמה שעות אתה מוצא את עצמך קוצר כל מה שנקרה בדרכך בלי טיפה מינימלית של מאמץ או מחשבה- זה כבר לא באמת זה..

אבל למרות זאת כל אחד בדעתו, כדאי שתנסה ותראה מה דעתך..המשחק אכן יפה מאוד ביחס לז'אנר, כמו שאמר דניס(לדעתי TITAN QUEST יפה יותר..), ענק ועצום באופן שהוא באמת כמעט אינסופי(ניתן להגיע עד לרמה 200(!!) למשל..)

פורסם
  • מחבר

ככה, רק עכשיו יש לי מחשב נורמלי, אז לא שיחקתי משחקים שנים.

אבל כאלו שאהבתי מפעם - בעיקר את כל הסדרה של heroes of might and magic עד הירוז 4 ככה שיחקתי.

את דיאבלו הראשוני שיחקתי וממש אהבתי, ואת סייקרד.

age of empires , וורקאפרט הישנים וכדומה.

מה יש חדש בתחום ההירוז? משהו חדש מעניין?

האם דיאבלו 2 שלא שיחקתי בו הוא יותר טוב מסייקרד?

לא יוצאים משחקי rpg חדשים? בשנה הזו או הקודמת? אני אנסה titan quest.

פורסם

דיאבלו 2+ ההרחבה שלו הוא משחק אדיר, הסבא,סבתא,אבא ואמא של כל הז'אנר, ולטעמי היה ונשאר טוב יותר מכל משחק אחר שיצא בז'אנר ההאק נ' סלאש-גם עשר שנים אחרי-חובה חובה חובה.

TITAN QUEST הוא משחק בסגנון דומה שאני אישית נורא אהבתי-ממליץ גם עליו בחום.

בגזרת ההירוז- בזמן שישנת המפתחת המקורית 3DO פשטה את הרגל והלכה לעולמה, את הזכויות לסדרה קנתה חברה אחרת(יוביסופט) והוציא את HEROES 5 עם כמה הרחבות-משחק לא רע בכלל, אם כי לא מתקרב לרמה של הירוז 3 הקלאסי..

אם אהבת ואתה רוצה משחק טוב מאוד בסגנון-סדרת KINGS BOUNTY.

חוצמזה אני יכול להמליץ גם על DUNGEON SIEGE 2, שהוא בסגנון של דיאבלו וחבריו וגם הוא לא רע בכלל..

פורסם
  • מחבר

אממ מה שאתה ממליץ זה King's Bounty Armored Princess?

זה נראה חמוד כזה כמו הירוז....אני אישית הכי אהבתי את הירוז 2 הפשוט :-*

פורסם

זה השני בסדרה, הראשון נקרא THE LEGEND והשלישי שיצא ממש עכשיו נקרא CROSSWORLDS.

עוד משחק מומלץ בסגנון זה AGE OF WONDERS 2, יצא בערך בזמן של HEROES IV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים