עבור לתוכן

בעיה בגלישה לאינטרנט ובנוסף NETWARE

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?

פורסם

למה לכל הרוחות הוספת את הפרוטוקול הזה? :lol: האימות הזה נדרש כי זה כאילו שהכנסת את עצמך ל eDirectory של Novell באותו רגע.

לא ממש בהנתי מה ניסית לעשות בכללי. אם היתה לך תוכנה של ניהול חיבור אלחוטי לא הייתה אמור לדעת בה בכלל (אף אחד משתי החברות לא מספקות ציוד של TP-Link ככה שזה בטוח הציוד שלך שנאר כמו שהוא).

בסה"כ היית צריך להגדיר את הנתב שלך לחיבור החדש.

פורסם
  • מחבר

טוב לגבי החיבור לאינטרנט הצלחתי איך שהו לסדר את זה התקנית את הדריבר של הTP-LINK (קנינו נתב חיצוני שלא היה שייך לא לבזק ולא להוט) , האינטרנט עדיין עובד לאט כנראה מחר אני יחזיר את הנתב שלהם למעבדה. מה אני יכול לעשות לגבי הNETWARE?

פורסם

אתה יכול להסיר אותו בדיוק באותה צורה שהוספת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים