עבור לתוכן

שאלה|אתר ebay זה אתר אמיתי? המחירים שמה נראים לי זולים מידי!!

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת האם אתר ebay הוא באמת אתר שמספק את הסחורה שכתובה שמה,לדוג' הדיסק קשיח חיצוני הזה:

http://cgi.ebay.com/USB-2-0-External-2-5-Sata-HDD-Hard-Disk-Drive-Enclosure_W0QQitemZ130403357063QQcategoryZ158817QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5368759762353043744

במחיר של 3.10 דולר?זה לא הזוי מידי?

רציתי לדעת האם זה אמיתי ומהי הסיבה שהמחירים שמה כל כך הזויים?

פורסם

אם אתה לא מכיר, EBAY זה בערך השוק הגדול באינטרנט.

אתה לא קונה מEBAY עצמו, אלא מהמוכרים שמפרסמים שם מוצרים שלהם

תשים לב לביקורות על המוכר שאתה קונה ממנו

אם אתה לא מקבל את המוצר אתה יכול להגיש תלונה וכספך יוחזר

ומה שאתה רואה בלינק זה לא דיסק קשיח

פורסם

למה סתם לעשות שם רע לאתר מעולה!

אתה צריך להיות מודע שגם שם כמו בעולם האמיתי יש נוכלים אך גם יש אנשים הגונים ולפעמים אפשר למצוא ממש מציאות בזול.

פורסם
  • מחבר

לא דיסק קשיח?מה זה אז?

איך אני יכול לדעת האם המוכר הזה אמין או לא?יש אפשרות של לראות כמה הוא מכר מוצרים?(איפה זה רשום?)

פורסם

לא דיסק קשיח?מה זה אז?

USB 2.0 External 2.5 Sata HDD Hard Disk Drive Enclosure

במקום רק להסתכל על השם תקרא את התיאור:

Turn any hard drive into an external drive!

איך לדעת אם מוכר הוא טוב? מימין למעלה יש לך מסגרת שבה כתוב Seller info. יש שם כל מיני פרטים עליו, בין השאר פידבק של קונים אחרים.

פורסם

לא דיסק קשיח?מה זה אז?

איך אני יכול לדעת האם המוכר הזה אמין או לא?יש אפשרות של לראות כמה הוא מכר מוצרים?(איפה זה רשום?)

זה "מתאם" שהופך הארד דיסק פנימי רגיל לחיצוני .. רשום לך הכל במפורש בתיאור המוצר.

גם התשובות לכל שאר השאלות שלך נמצאות בדף בצורה ברורה אם רק תטרח לבדוק .. מספר העסקאות של המוכר מצויין ליד השם שלו והפידבקים מתחת לו, מה יכול להיות יותר ברור מזה? :nixweiss:

פורסם

EBAY זה לא אמיתי זה וירטואלי!

לפי השאלות שלך אולי כדאי שתוותר על הרעיון ותקנה את זה בארץ, זה לא כזה יקר...

וגם שים לב שזה 2.5 ולא 3.5 שזה הרדיסק רגיל.

פורסם

2642345772_ef42443c13.jpg

נו באמת. בתור מנהל פורום you should know better.

אתה אולי חושב שהתמונה הזאת מצחיקה, והיא אולי אפילו נכונה לגבי מקרים בודדים שבהם לקוח טיפש קונה מוצר ממוכר אלמוני ללא שום פידבק (או גרוע מזה, ממישהו עם פידבק שלילי), אבל לפרסם תמונה כזאת לגולש שמשום מה בחיים לא שמע על EBAY, ובגלל התגובה שלך הוא עלול להתרחק מזירת המסחר הגדולה והבטוחה ביותר בעולם? לא ראוי.

פורסם
  • מחבר

אנגלית אני לא יודע טוב,בגלל זה השאלות,מצטער.

עכשיו רציתי לשאול האם אתם יכולים לתת לי דיסק קשיח חיצוני בסביבות ה150 שקל (לא משנה לי כמה ג'יגה) אשמח אם תבואי לי כמה אפשרויות שאבחר,תביאו לי מאנשים אמינים.

תודה לעוזרים.

פורסם

מה הקשר בין זה לאיביי? פתח נושא בפורום אמצעי איחסון.

פורסם

אם אתה לא יודע אנגלית ברמה סבירה אין לך טעם להתעסק עם איביי, אתה תעשה טעויות ותשגע אנשים סתם. הכל שם מתנהל באנגלית ויש הרבה מקום לטעויות למי שלא מבין מה הוא קורא ..

פורסם

עוד דבר- המחיר הוא לא $3.10 אלא $3.10 + $22.95 עלות משלוח = 26.05$

פורסם

סתם סחורה זבל יש באיביי, וכלם שם חרות מחיר משלוח פי 50 ממחיר המוצר בשביל לא לשלם עמלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים