עבור לתוכן

בעיית קליטה של אינטרנט אלחוטי בראוטר edimax br6204wg - עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי ראוטר של אדימקס br6204wg, שנמצא בחדר הרחוק 15 מטר מהמחשב הנייד שלי (DELL INSPIRION וה IPHONE)

הקירות הם בטון ומשום מה הסיגנל של ה WIFI מאוד נמוך או שהוא גבוהה ואז מתנתק אחרי כמה זמן...

האם הייתם ממליצים לקנות ראוטר אחר? אני על תשתית הוט... אשמח לקבל דגמים והמלצות

פורסם

מצב בעיתי עם הקירות בטון.

או שתחליף לרואטר יותר חזק או שתעשה רשת חוטית.

אני חושש שאין פיתרון אחר.

פורסם

אפשר גם לקנות אנטנה חיצונית כמו זו:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=EA-IO7D

לי יש מצב דומה (6204WG, קירות בטון), וזה פתר את הבעיה. קודם האות בחדרים הרחוקים היה מאוד נמוך, וחלק מהמחשבים היו מתנתקים או לא מתחברים בכלל. עם האנטנה, האות עדיין לא בשיאו, אך אין ניתוקים.

לא יודע מה יהיה המצב אצלך, כי אצלי המרחק המקסימלי (נדמה לי) הוא פחות מ15 מטר בקו ישר, וכמו כן זה מאוד תלוי במיקום המחשבים, הראוטר, הקירות, הדלתות. אין לדעת בוודאות.

אפשר גם לקנות אנטנות הרבה יותר זולות בEBAY, או להכין באופן עצמאי איזו cantenna.

פורסם
  • מחבר

איזה ראוטרים חזקים אתם ממליצים ?

פורסם

TP-LINK TL-WR1043ND

פורסם

למה לא?

הראוטר שהצעת לו מיושן ותומך G בלבד.

אם קרה לך מקרה אחד עם ראוטר של TP-link, לא אומר שאתה צריך להכליל על כולם.

פורסם

לא הבנתי מה אתה מתלהב מתקן N?

בלי להעליב רק שואל.

פורסם

מצטער להגיד לך אבל זה שטויות רוב המכשירים האלקטרונים יש להם ירידת מכירים כמו כל דבר שמתיישן.

ראוטרים טובים בדרך כלל שומרים על מחירים זהים.

למשל הלינקסיס הנ"ל:

http://en.wikipedia.org/wiki/Linksys_WRT54G_series

הדגם יצא ב2005, 5 שנים היה בשוק ....

לך תמצא אותו במחיר יותר זול מ300 שקל בארץ, בחול זה עולם אחר כמובן.

בארץ לא שווה לקנות N, אלא אם הצרכים שלך מחייבים מהירות תקשורת בין מחשבים של 1Giga. (באינטרנט אתה [רוב המשתמשים] פשוט לא מנצל אפילו חצי מתקן G)

פורסם

אין לך מה להצטער.

לדעתי, הראוטר שמחר על מחירו בעיקר בגלל ה dd-wrt / Tomato.

אני מסכים איתך שמשתמש ממוצע לא ינצל חצי מתקן G.

בכ"ז לדעתי עדיף N.

זה כמו שתגיד למה להחליף CRT, אני רואה בה טלויזה והיא עובדת, ב LCD רואים את אותם שידורים בדיוק.

אבל בכל זאת קונים LCD.

פורסם

לא הבנתי מה אתה מתלהב מתקן N?

בלי להעליב רק שואל.

ואני מנסה להבין - מה אתה מתלהב מהLinksys?

הרי פותח הדיון לא ביקש נתב עם פיצ'רים מתקדמים, אלא נתב שישפר את טווח הקליטה שלו. אתה טוען שהLinksys הנ"ל ייתן טווח עדיף על נתב בתקן N? על סמך מה?

פורסם

VersuS מספיק להטעות אנשים והלמליץ להם נתבים שעבר זמנם!

כיום TP-INK הוא הנתב הכי טוב בארץ מבחינת עלות\תמורה ולדעתי הוא היחידי שתומך בפרוטוקול L2TP הקלוקל של הכבלים בצורה טובה,

אז בשביל מה לקנות מאזדה 3 דגם ישן גם אם היא חדשה, כאשר יש לך סקודה אוקטביה, עם מנוע טורבו 1.2TSI חזק יותר מ1.6 וחסכוני ממנו, ותיבת הילוכים רובוטית מהטובות בעולם, איכות חומרים והרכבה גרמנית, ולא משנה אם מרכיבים אותה במקסיקו או בגרמניה, כאשר הן באותו המחיר.

פורסם

כיום TP-INK הוא הנתב הכי טוב בארץ מבחינת עלות\תמורה ולדעתי הוא היחידי שתומך בפרוטוקול L2TP הקלוקל של הכבלים בצורה טובה,

דווקא הנתבים של Edimax, לפחות אלה שהתעסקתי איתם, ידועים בכך שתומכים בL2TP הישראלי ללא כל קושי (בתקופה שהייתי מחובר בL2TP).

אבל זה לא היה בקצבים גבוהים, ואם אני מבין נכון - בעיית הקצבים הגבוהים אצלך עדיין לא נפתרה.

אני לא בטוח האם מדובר כאן ספציפית במגבלת L2TP או אולי מגבלה כללית של הנתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים