עבור לתוכן

מחשב נייד - צג שבור - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אתמול יצאתי לטיול ונפל לי המחשב הנייד שלי (hp mini 210-1010), המסך קיבל מכה דיי רצינית.

הוא קיבל מכה נקודתית בערך במרכז המסך בחלק העליון. לא רואים חצי מהמסך.

כמו כן המחשב חדש (בן 3 חודשים), מה ניתן לעשות, אם בכלל?

פורסם

אחריות לא מכסה שבר/נזק, לכן תצטרך לבדוק מול מעבדה של HP מה עלות הנזק

פורסם

שווה לדעת גם שלא רק היצרן יכול להחליף מסך, ישנן מספר חנויות שעושות גם שירות כזה, לכן כדאי לקבל מספר הצעות מחיר.

פורסם

מחזק את yz101

לידידה שלי נשברו הפלורסנטים במסך של הלפטופ, ומסך חדש עלה לה רק 300 שקל כולל עבודה, וזה היה לפטופ של SONY 15 אינץ'

תתקשר למס' חנויות/מעבדות, ותבקש הצעת מחיר להחלפת מסך בלבד, כך שיוכלו לתת לך הצעת מחיר מיידית

פורסם

אני מכיר 3 אנשים שHP החליפו להם מסך על שבר בחינם. הקאטצ' - אלו היו מחשבים עסקיים.

פורסם
  • מחבר

קצת הרגעתם אותי שניתן באמת לבדוק מול חנויות אחרות.

האם אתם מכירים חנויות שמתעסקות עם זה?

פורסם

כמה דברים :

מסניוני - לא מסובך בד"כ להחליף מסך של מחשב נייד - אם אתה בעל חוש טכני - תחליף לבד

כמו שכבר נאמר פה - אל תסתמך על הצעת מחיר אחת.

יכול להיות שההחלפה לא שווה (ישנם חברות "שדופקות" מחיר שערורייתי על מסך) - אז תמיד תוכל לחבר מסך ל-VGA\DVI ולהפוך את המחשב הנייד לנייח.

בהצלחה

גבריאל

פורסם

אני מכיר 3 אנשים שHP החליפו להם מסך על שבר בחינם. הקאטצ' - אלו היו מחשבים עסקיים.

במחשבים עסקיים אפשר לפעמים לרכוש אחריות מורחבת שמכסה תאונות. בלי זה נראה לי ממש לא סביר שיחליפו על שבר שמובן שהוא תוצאה של נפילה. יש לך פרטים נוספים לגבי המקרים שציינת? זה מעניין.

פורסם

אחי, בת דודה שלי וחבר הפילו מחשבים ניידים (בהזדמנויות שונות כמובן) מסדרה עסקית עם 3 שנות אחריות (ללא אחריות מורחבת לשברים וכדו')

ושברו את המסכים שלהם. לכולם הגיע טכנאי הביתה והחליף את המסך ללא עלות. החלפת מסך במקרה כזה אינה במסגרת האחריות אבל כנראה

שHP מנסים ללכת לקראת הלקוחות שלהם.

פורסם
  • מחבר

חחח אז אצלי זה לא עסקי ולא עשיתי הרחבה, ובטח שHP לא תחליף לי את המסך.

שאלתי את המעבדה שלהם והם אמרו (כמובן) קודם כל להביא אליהם למעבדה ואז נראה, אז שאלתי אותם באיזה סדר גודל מחיר מדובר.

הבחורה שם ענתה לי בלי להניד עפעף שזה יהיה יותר מ1000 ש"ח. כל המחשב הזה עלה לי 1500....

אתם מכירים חנויות באיזור המרכז (ואני בטוח שיש כאלו) שמתעסקות עם זה?

היה גם מי שאמר שאפשר להחליף לבד, מאיפה אני קונה מסך ואיך אני עושה את זה בערך? (יש לי חוש טכני..)

פורסם

אחי, בת דודה שלי וחבר הפילו מחשבים ניידים (בהזדמנויות שונות כמובן) מסדרה עסקית עם 3 שנות אחריות (ללא אחריות מורחבת לשברים וכדו')

ושברו את המסכים שלהם.

מעניין מאוד ומשמח. באיזה שבר היה מדובר? שבר רציני בפאנל? בפלסטיקה? האם היה ברור לטכנאי שמדובר בשבר?

פורסם

לאחד היה שבר באמצע המסך, לבת דודה המסך פשוט הפסיק לעבוד אחרי שהמחשב נפל ולאחרון המסך הזציג צבעים מרוחים עקב הנפילה. בכל

המקרים הם אמרו לטכנאי שזה קרה מנפילה, בכל המקרים החליפו להם במקום מסך תוך כדי שהובהר להם שזה לא באחריות אבל מחליפים להם

למרות זאת. לאחד מהם אמרו בטלפון שזה יעלה 230 ש"ח רק על ביקור הטכנאי ובסוף גם את זה לא גבו.

פורסם

היה גם מי שאמר שאפשר להחליף לבד, מאיפה אני קונה מסך ואיך אני עושה את זה בערך? (יש לי חוש טכני..)

זה אני שאמרתי - קונה מסך זה בעיה אחת - איך

http://www.retrevo.com/support/HP-Mini-210-1010-Laptops-manual/id/23611ci652/t/2/

תוריד את המדריך - עמוד 66 ואילך מוסבר בפרוטרוט... בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים