עבור לתוכן

לא מצליח להתקין XP על נייד שבא עם חלונות 7

Featured Replies

פורסם

שניצל אני ממש לא מבין את העיקרון שלך שלא להשתמש בתוכנות פרוצות אבל אם זה הראש שלך – שיבושם לך.

העקרון הזה מנחה גם אותי, אני לא יודע איך רוב האנשים קוראים לו, אני קורא לו "לא תגנוב"[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 20:02:29

אני מוכן להמר שגורלה של חלונות 7 יהיה כמו ויסטה. בהתחלה אנחנו שומעים עד כמה המערכת הזו נפלאה ואחרי כמה זמן מוצאים את כל הבאגים בה.

אני בכל אופן את XP לא מחליף

אתה אולי לא מחליף אבל מיקרוסופט החליפו. זה שהם האריכו את תאריך התמיכה לא אומר שיתמכו בה לנצח. חוץ מזה מה ההגיון במה שאתה עושה?

הרי במוקדם או במאוחר אתה תוריד או תגנוב תוכנה שתעבוד רק על ויסטה ומעלה או 7 ומעלה, הדרך היחידה שלך להפעיל אותה תהיה רק עם שינוי מערכת הפעלה או פתרונות עקומים כמו ויטואליזציה (כמובן שתוגבל רק ל 32 ביט כי אתה לא יכול להריץ וירטואליזציה של 64 ביט על 32 ביט)

בנוסף אתה מוותר על כל הפיתוחים שנעשו בתחום המעבדים, הרי הפקודות החדשות לא היו זמינות מתי שכתבו את XP ואתה לא ממש מעדכן גם ככה את מה שכן הכניסו. (אני מדבר על פקודות אסמבלר חדשות כמובן)[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 20:10:37

נראה לי שלא הבנת אותי - אני מבצע אימג' לכונן C כדי לגבות את מערכת ההפעלה. מה הקשר לכונן החיצוני שעליו יושב המידע?

אתה מוכן להסביר לי למה לא יכול להיות שוירוס או משהו דומה לא יתחבא על קבצי המידע שלך?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 20:12:45

תולעים וכל שאר מרעין בישין יושבים בד"כ על כונן C כיוון שהם נועדו לפגוע במערכת ההפעלה וגם כמו שאמר שניצל לגנוב פרטי כרטיס אשראי וכדומה. הדבר האחרון שתולעים יעשו זה לקפוץ להרד דיסק חיצוני שחובר למחשב.

רעיון מעולה, אולי תעביר אותו בבקשה לכותבי הוירוסים למיניהם? זה יכול לחסוך לכולנו לא מעט כאבי ראש.

• תגובות 31
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדיון הזה יצא מכל פרופורציה.

אם אתה רוצה להשתמש ב XP ואפילו עם אימג' שיהי לך בכיף. אני לא רואה שזה מוביל לשום מקום כי להתווכח איתך זה כמו לדבר עם קיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים