פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים כותרת -אני יודע איך לשנות מעברית לאנגלית בחזרה אבל ליפעמים אני רוצה לכתוב רק מילה אחת ואין לי מושג על איזה כפתור לוחצים רצוף לעשות את זה ?
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר לא זה משנה רק את הגודל של האותיות באנגלית כמו בחלונות תבין אני מדבר על מצב שמקביל בחלונות ללחיצה רצופה על shift ולכתוב תוך כדי זה מה שאני מחפש ולא גודל של אותיות או החלפת שפה באופן רגיל במילים אחרות לכתוב בעברית ופה ושם ללחוץ רצוף על כפתור כדי לכתוב באנגלית ושמשחררים את הכפתור שזה יחזור לעברית
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים כשאתה כותב בעברית במק ולוחץ על CAPS LOCK הוא כותב באנגלית (באותיות "קטנות")
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אין לי באמת מק אולי זה תלוי בסוג המקלדת שמערכת ההפעלה זיהתה אחרי סיום ההתקנה?
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר לא יודע דברים רגילים שבדקתי פועלים מה הקיצור האמיתי של זה במאק רגיל ?
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים command ולאחר מכן רווח מבלי לעזוב את מקש הCOMMAND .[br]פורסם בתאריך: 27.09.2010 בשעה 00:46:31בשביל לכתוב באנגלית לעיתים קרובות אתה צריך ללחוץ על מקש SHIFT כמו בPC.
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים אצלי shift לא עובד ככה אבל לחיצה על הcaps lock כן כנראה בגלל שהמקלדת מוגדרת iso-european ולא ansi
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מחבר אני חושב שהCOMMAND שלי זה alt ובגלל שכיוונתי שalt ורווח יחליפו שפה זה עושה בעיות לנסות לכתוב עם הקיצור הזה של "ולאחר מכן רווח מבלי לעזוב את מקש הCOMMAND"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.