עבור לתוכן

המלצה לקנות משחק MMORPG

Featured Replies

פורסם

הממ המידע נכון אבל לא תקף ב100% בקטקליזם, בליזארד משנים מה שהם יכולים כדי שגם קז'ואלס יוכלו להנות

למשל יש מערכת רייד חדשה שנקראת felxible raid lock system, אני עדיין לא מבין אותה לגמרי אבל היא מאפשרת לעשות את הרייד שוב עם אנשים אחרים אם היית צריך ללכת באמצע למשל או משהו כי הרי יש נעילה, ואפשר נגיד לפרק את הרייד לשתי קבוצות 10 אנשים וכו' וזה עדיין יהיה אותו רייד

ובקשר לPVP יהיה איזור חדש כמו wintergrasp ששמו יהיה TOL BARAD, ויהיה מצב חדש שנקרא rated battleground ככה שלא צריך יותר לשבת בארנה כל היום כדי לקנות ציוד הכי גבוה לPVP

בכל מקרה בכל סרבר אם אתה תרצה ממש אתה תמצא את הגילדה שאתה מחפש כדי לעשות איתה ריידים

בקטקליזם כולם יהיו בגילדות בגלל שתהיה מערכת רמות לגילדות וגם נקודות כדי לקנות דברים מהגילדה וכו', וככל שהשחקנים עושים יותר דברים ככה הרמות עולות, וגם אפשר לעשות המון אצ'יוומנטים של גילדות

בקיצור זאת תהיה הרחבה מפוצצת שתשנה את המשחק לטובה ותוריד ממנו כמה סטיגמות

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי שחקן קז'ואל ובמשך 2-3 ערבים בשבוע ראיתי לא מעט ריידים. אז לא הגעתי אף פעם ל1-2 הכי גבוהים, אבל כל מה שמתחת לזה ראיתי והרגתי.

פורסם

אז בקיצור אתה אומר שמי שלא מעוניין להקדיש את החיים שלו לטובת משחק מחשב אין לו מה לחפש בMMORPG? :-\

אין שום MMORPG ברמה גבוהה לכאלה שרוצים מדי פעם, מתי שבא להם להכנס , לשרוף איזה שעה שעתיים בכיף ועדיין להיות טובים במשחק?

מניסיון, לא. שיחקתי Knight Online, שאישית אני יותר אוהב מ- WOW -וכן, ניסיתי אותו - למרות שיש בו פחות מה לעשות והוא הרבה פחות גמיש. בקיצור, צריך להקדיש כל כך הרבה זמן למשחק הזה בשביל להיות טוב, שזה מטורף. בגלל זה פרשתי ממנו. כל כך קשה שם לעלות רמות, עד לפני שנה נגיד היה עד רמה 80 ועכשיו פתחו את זה ל- 83, ומרמה 80 ל- 81 אתה צריך איזה מלירד וחצי EXP, כשכל NPC כשאתה בפארטי נותנת לך 8-15K. ולמצוא פארטי של 15K זה לא קל. MMORPGs זה דבר מטורף, שאם אתה רוצה להיות טוב בו באמת אתה צריך להשקיע (הרבה) זמן וכסף, מה לעשות.

פורסם

לא רק, גם מי שמעניין אותו רק לעשות אחוז קטן מהמשחק ולא מעניין אותו לעשות את הדברים הכי קשים ומאתגרים יכול לשחק ב-WOW בכיף. יש כאלה שנהנים רק לעלות דרגות ולעשות quests ו/או RP ומדי פעם איזה dungeon ואת זה הם יכולים לעשות בלי קשר לכמה זמן הם משחקים בשבוע.

casual raiding אומנם יראו בערך חצי מה-raids בסופו של דבר, אבל גם לא יוכלו לשחק מתי שבא להם (כי אם אתה לא בא כל יום אז כנראה שיש מישהו שבא יותר ממך או בדיוק כמוך שהיום צריך לבחור אם להכניס אותו או אותך ל-raid), אבל גם, לעשות raid חודשיים אחרי שהוא יצא זה הרבה יותר קל (פחות מאתגר ומעניין) מאשר לעשות אותו זמן קצר אחרי שהוא יוצא שעדיין כולם עם חפצים מה-raid הקודם ולא עם חפצים מ-2 raids הלאה. לא סתם כשיוצא raid חדש מבטלים את הפרסים על ה-achievements מה-raids הקודמים - הם פשוט נהיים קלים מאד ברגע שיש לאנשים חפצים מה-raid הבא בתור.

בשביל שכל פעם שתבוא ל-raid יכניסו אותך למרות שאתה הרבה פעמים פשוט לא בא, אתה צריך להיות הרבה יותר טוב מרוב האנשים ב-guild. לא שזה קשה ב-casual raiding guild אבל זה לא כל כך כיף לשחק עם אנשים ש-95% מהם פחות טובים ממך.

אני יכול להעיד רק על WOW אבל לפי מה שהבנתי מכל מיני פורומים ואנשים אחרים אין ל-WOW באמת מתחרים.

פורסם

מישהו ניסה פעם את EVERQUEST 2 ? שיחקתי אותו שנה אבל יחסית לWOW גם, יש לו דברים שאין בWOW (כמו גרפיקה יותר ריאליסטית) והרבה מהקווסטים יותר מעניינים אבל WOW יותר מושקע מבחינת משחקיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים