עבור לתוכן

המלצה לקנות משחק MMORPG

Featured Replies

פורסם

מבחינת ההתמכרות? כי אם כן, אני מסכים בכל פה.

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשתלטו בעצמכם

MMORPG לא שונה משום משחק אחר חוץ מהעובדה שיש בו הרבה הרבה הרבה יותר מה לעשות

הבעיה שלכם םע הMMORPG זה שכמעט אף פעם לא נגמר מה לעשות בו

לעומת משחק כמו קאונטר סטרייק שאחרי חצי שעה-שעה אתם תפרשו

אני יכול (ואני עומד במילה שלי) לשחק בwow לדוגמה זמן מסויים ולהפסיק כשצריך כדי להתפנות לדברים חשובים

וכמובן אם אני הולך לרייד או משהו אז לתכנן את הזמן בהתאם, אני לא אמות אם לא יהיה לי את הציוד הכי מגניב בזמן מכיוון שאם אני לא יכול להגיע לרייד בזמנים תכופים

בשביל זה הקימו את הcasual raiding guilds והן גם יוצרות קשרים טובים עם גילדות הרדקור שנותנים לשחקנים טובים להצטרף אליהם

בגלל זה למשל באצ'יוומנטים, בליזארד קבעה שguild achievement תופס אם יש לפחות 20 מתוך 25 שחקנים, כדי שה5 יוכלו להיות אנשים שאין להם סיכוי תמיד

פורסם

^ לא מאמין לך

פורסם

אל תאמין

זה כמו שאני אומר שהייתי יכול להיות בקרבי ולשרת שם מצויין אם לא היו שמים אותי בכוח בעורף, ולא מאמינים לי

זה מזכיר לי ב2006 קצת לפני ברנינג קרוסייד ששינו את המערכת של ההונור לנקודות והורידו את הראנקים ואיזה שחקן אחד כתב פוסט שהוא הולך להתחרפן כי הוא השקיע בPVP חצי שנה מהחיים שלו כדי להגיע לראנק 14 ובגלל זה הוא איבד חברים, עבודה, נזרק מהלימודים ומה לא

תעשו לי טובה, הדבר היחיד שאנשים אוהבים לעשות זה להוציא שם רע ולחפש בכוח את הרע בMMORPG בגלל שהם לא יכולים לשלוט ביצרים הדפוקים שלהם

פורסם

איך המשחק Global Agenda? מישהו התנסה?

עולה $29.99 חד פעמי, בלי דמי מנוי

פורסם

תשחק בסדרת Lineage, עוד מעט יוצא השלישי, משחק אדיר.

פורסם

סליחה שאני נדחף,השאלה שלי בעיקר מופנת לfighter ולשאר אלו שמשחקים בWOW.

אני כאמור כבר לא צעיר,בן 20 פלוס. בכול אופן אני קניתי את המשחק בין הראשונים מבריטניה.יש או היה לי חשבון של WOW עם דמויות שהרמה שלהם הייתה עד 50 פלוס.

אני מהתקופה שהרמה המקסימלית הייתה60,דור החלוצים :hat:.

בכול אופן מאז התגייסתי והרבה מים זרמו בנהר.יצאו כבר נראה לי שני הרחבות ועכשיו השלישית עומדת לצאת.

למשחק הזה אני לא יחזור בחיים,השאלה שלי האם העלילה התקדמה?

או שזה נשאר משחק המטרה העיקרית בו היא לעלות רמות?

אם כן אז אין טעם לדעתי לחזור,אין לי כוח לעלות מ50 ל80 ,עד כמה שאני אוהב את זה ,זה הופך למשעמם בעיקר שרוב החברים שלי כבר לא משחקים. :-[

פורסם

העלילה התקדמה אבל ההרחבה השלישית שהולכת לצאת זו התקדמות משמעותית ביותר בעלילה

פורסם

העלילה התקדמה אבל ההרחבה השלישית שהולכת לצאת זו התקדמות משמעותית ביותר בעלילה

במה בדיוק? תפרט בבקשה

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

יש לי גם שאלה

שיחקתי קצת ב WOW הראשון בלי הרחבות, עכשיו בשביל לשחק בצורה נורמלית אני אצתרך את כל 3 ההרחבות?

או שקטקליסמ הולך לשנות את שיטת המשחק ואם כן מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך

פורסם

WOW-המשחק מרתק עד שלב 80 ואז אתה מבין שצריך לחפור ולרדוף אחרי ציוד, להילחם ב BG כמו דפוק עד שאתה מגיע לרמה נורמלית מבלי להנות בכלל. שיחקתי שנה, נהנתי חצי שנה. סה"כ אין שום MMO ששווה משהו כי אי אפשר לייצר כל כך הרבה תכנים מבלי לחזור על עצמך מבחינת משחקיות. אז אם אתה אוהב BG ו RAIDS אז בטוח תהנה.

אין בחירה יותר טובה מ WOW בעקרון, אבל גם הבחירה הזאת לא משהו(אם שיחקת אותו כבר).

פורסם

אני שיחקתי 5 שנים, ממש נהניתי 4 מהן.

פורסם

הקטע עם WOW זה שיש בעצם 2 דרכים לשחק אותו:

1. משחק casual, תשחק מתי שבא לך כמה שבא לך אבל בחיים לא תעשה את הדברים הבאמת מאתגרים במשחק ובד"כ תמצא את עצמך משחק עם אנשים שלא באמת יודעים מה הם עושים גם אם אתה מומחה. מי שזה מספיק בשבילו בהחלט יהנה מהמשחק, אבל מי שמחפש משחק מאתגר ולשחק עם אנשים שמבינים עניין צריך לקרוא את 2...

2. משחק "hardcore", כלומר לבוא כמעט כל יום ל-raids (או לחילופין arena, ראה הפסקה הבאה) ולתת את המקסימום שלך כדי שהקבוצה תרצה להשאיר אותך ב-guild ולהכניס אותך ל-raids. קזואל לא עובד פה, כי ב-casual raiding guilds מן הסתם צריך כמות גדולה של אנשים כדי לפצות על אלה שלא יכולים לבוא באופן קבוע ובד"כ לא מתקדמים הרבה וכתוצאה מכך לא מצליחים להשיג שחקנים ברמה גבוהה שמבינים עניין, ובנוסף לכל בגלל הכמות הגדולה של השחקנים יש סיכוי גבוה שגם כשתרצה לשחק פשוט לא תוכל כי ה-raid מלא (raids צריכים 25 אנשים בדיוק, לא 24, לא 26). זה דורש התחייבות די רצינית של שריון 4-5 ערבים בשבוע למשך 3-5 שעות כדי באמת להנות מזה, וזה בנוסף למחקר מתמיד של איך לשחק את הדמות שלך בצורה הטובה ביותר ואיך הורגים את הבוסים הבאים בתור אם ה-guild שלך רציני ובאמת מצפה להתקדמות בקצב סביר ב-raids. בסופו של דבר raids (שבאמת מתקדמים בהם ולא רק עושים את ה-raids הכי קלים בפי 5 מהזמן שבאמת צריך בשבילם כי מבזבזים זמן על אנשים שמתים כי הם לא מבינים כלום מהחיים שלהם) צריכים פחות או יותר את אותם שחקנים כל פעם. לא רק בשביל לנצל למקסימום את הציוד שמקבלים אלא בעיקר כדי שאחרי שכולם הבינו איך הורגים את הבוס בפעם הבאה לא צריך ללמד חצי מהאנשים שוב מה עושים.

בקשר ל-PVP ברמה גבוהה, זה די דומה לבעיות שיש ב-raids - אתה צריך לשחק באופן קבוע עם קבוצה קבועה ב-arena די הרבה גם בשביל נקודות וגם בשביל פשוט להתשתפר, ולחרוש battlegrounds בשביל עוד ציוד שאי אפשר להשיג ב-arena וצריך להשיג בשביל שבכלל יהיה לך סיכוי ב-arena בדירוגים גבוהים, בסופו של דבר השקעה שקולה להשקעה ב-raids למרות שאפשר אפילו לעשות את שניהם כי יש פה ושם ציוד מ-raids שהציוד ב-arena פשוט לא משתווה אליו. כמובן שפה יותר קל לשחק casual, אבל שוב צריך קבוצה קבועה ואם אתה משחק מתי שבא לך רוב הסיכויים שתהיה לך בעיה ב-arena כי הקבוצה שלך פשוט לא תהיה מחוברת מתי שאתה מחובר, ואם אתה לא עושה לפחות 10 משחקים בשבוע אתה לא מקבל נקודות ופותח פער די רציני אפילו משחקני ה-arena ה"ממוצעים".

מי שטוב במשחק ויש לו זמן לשחק אבל לא רוצה לשחק כל יום די אין לו מה לחפש במשחק יותר מדי. אף guild שעושה את ה-raids הבאמת מאתגרים ומעניינים לא מעוניין בשחקן כזה כי פשוט מספיק קל להם להשיג שחקנים ברמה דומה שיבואו לכל raid. ראיתי איזה נסיון או שניים בעבר להקים guild שעושה פחות raids בשבוע (3) כדי שלאנשים שאין להם זמן אבל מספיק טובים כדי לנצל טוב את ה-3 ימים האלה יהיה איפה לשחק, אבל עוד לא שמעתי על אחד כזה שבאמת מצליח וברמה גבוהה. אחרי הכל הרוב המכריע של האנשים שיודעים לשחק ברמה טובה או שיש להם זמן ל-guild שמשחק 4-5 פעמים בשבוע או שפרשו מהמשחק...

חוץ מזה, כדי להצטרף ל-guild (או קבוצת arena) שבאמת מתאים(ה) לך, לא משנה מה אתה מחפש, צריך לשלם 25$ אם הוא לא בשרת שלך (ואלא אם כן אתה סתם רוצה להצטרף ל-guild (או קבוצת arena) אקראי(ת), רוב הסיכויים שה-guild שתרצה להצטרף אליו לא בשרת שלך). ואם הגילד (או קבוצה) מתפרקים, לא מתאימים לך או אתה לא מתאים להם, חודש אחרי זה עוד פעם 25$ לעבור לבא(ה). כמובן שלפחות ב-guilds הרציניים יש הרבה יציבים שקיימים הרבה זמן, אבל אף פעם אי אפשר לדעת כמה זמן זה יחזיק כשאתה מצטרף. עוד דבר ששמתי לב זה שעם השנים, למרות שמספר שחקני WOW עולה, מספר השחקנים הרציניים שמבינים מה הם עושים ירד בהרבה. קל לראות את זה כשאתה שואל אנשים אקראיים מתי הם קנו את המשחק - הרוב אפילו לא עשו raids בדרגה 60 ולא מעט גם לא ב-70.

בסופו של דבר למי שמתאים לו, ה-raids די מעניינים (למרות שאני חייב לציין שה-raids בדרגה 60 היו הרבה יותר מעניינים וגם ה-raids בדרגה 70 היו קצת יותר נחמדים ממה שיש ב-80, חבל שהם לא רלוונטים יותר לכלום). Blizzard שומרים מאד על רמה גבוהה של איזון שרק השתפרה עם ההרחבות (למרות שלדעתי האיכות של ה-raid encounters עצמם ירדה קצת מבחינת אתגר עניין וגיוון).

מקווה שזה עזר לכל מי שמתלבט אם WOW מתאים לו או לא. אבל לפי מה שהבנתי זה או WOW או כלום בקטע של MMORPG מעניין ומאתגר שיש מה לעשות בו ושיש בו איזון ברמה גבוהה ולא רק ניצול של דברים שהם overpowered.

פורסם

אז בקיצור אתה אומר שמי שלא מעוניין להקדיש את החיים שלו לטובת משחק מחשב אין לו מה לחפש בMMORPG? :-\

אין שום MMORPG ברמה גבוהה לכאלה שרוצים מדי פעם, מתי שבא להם להכנס , לשרוף איזה שעה שעתיים בכיף ועדיין להיות טובים במשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים