עבור לתוכן

המלצה לקנות משחק MMORPG

Featured Replies

פורסם

היי,

כמו שאומרת הכותרת, מה כדאי לבחור (אבל שלא יהיה כמו WOW שצריך לשלם 15 דולר כל חודש בשביל לשחק). :).

תודה. :)

נ.ב.

עשיתי בדיקה קטנה ונראה ש AGE OF CONAN יחד על חבילת ההרבה נראה הכי נחמד.

דעתכם?

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

GW2 אמור לצאת בקרוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

2011.. :)

אבל אולי שווה לחכות ובנתיים לקנות משחק פעולה און ליין.. Bad comapny 2 או Black ops

פורסם

באמת שאני לא מבין איך ה15 דולר בחודש מהווים שיקול (מה גם שהם פחות אם מתחייבים לכמה חודשים)

אני בטוח שבכל חודש אתה מוציא 60 שקל על דברים שאתה חושב עליהם הרבה פחות ומשתמש בהם הרבה פחות זמן

WOW פשוט הרבה יותר טוב ומושקע מכל משחק המוני אחר וה15 דולר באמת שלא צריכים להוות שום שיקול

פורסם

GW2 יהיה ככל הנראה בתשלום חודשי

היי,

כמו שאומרת הכותרת, מה כדאי לבחור (אבל שלא יהיה כמו WOW שצריך לשלם 15 דולר כל חודש בשביל לשחק). :).

תודה. :)

נ.ב.

עשיתי בדיקה קטנה ונראה ש AGE OF CONAN יחד על חבילת ההרבה נראה הכי נחמד.

דעתכם?

AOC דורש תשלום חודשי גם כן, שיחקתי בו בתחילת דרכו לא היה משהו בכלל, החלוקה בין "לילה"(single player לחלוטין) "ליום"(הMMO) הייתה שרירותית ולא ממש מעניינת, כמות הקלאסים המטורפת גרמה לחוסר איזון מוחלט במשחק, ומעבר לזה שזה היה אחד המשחקים היותר כבדים שיצא לי לשחק בהם בזמנו, הוא גם לא נראה עד כדאי כך טוב מבחינת העיצוב האומנותי שלו לטעמי.

עד כמה שיגידו לך, אין משהו יותר טוב מWOW עכשיו אלא אם אתה אוהב sandbox MMO's ששמה EVE שולט, אבל משום מה אין לי רצון לחכות 24 שעות אמיתיות בין פעולה לפעולה...

פורסם
  • מחבר

ל GW2 לא יהיה תשלום חודשי.

אז אולי עדיף לחכות.

פורסם

שום MMO אחר לא משתווה בWOW. אחרי חודשיים משחק אתה תבין בדיוק למה דמי המנוי שם, ושאתה מקבל תמורה הולמת.

פורסם

האמת? אני הייתי אומר שאם הוא לא מכיר בשיט את העלילה של העולם של ווארקראפט אז גם אם הוא מילונר עדיף שישחק במשהו אחר

יש שם כל כך הרבה שחקנים מעצבנים שכל מה שהם מדברים זה למי יש ציוד יותר טוב או מי עשה איזה רייד או מי שיחק בPVP ולא יודעים בכלל מה זה ווארקראפט

נגיד שיצא AION כולם ישר אמרו "הנה הלך על WOW כולם יפרשו ממנו" כאילו פאק מה הקשר בין משחק עם 15 שנים של עלילה לבין משחק קוריאני דפוק מפוצץ בגרפיקה שגם לו הפליצו את העלילה מהתחת?

אני למשל לא משחק מאז שנה שעברה שהחלטתי שהעלילה של ליץ' קינג משעממת ולא מעניינת אותי והריידים שם מטומטמים וגם הרמה של השחקנים אז פרשתי

אבל אז ראיתי שlazyboy פרסם פה חדשות על קטקליזם וראיתי שהם סוף סוף עושים שינוי משמעותי ומחזירים את הקסם לעולם הישן ומוציאים את האיזורים ממצב אלפא שלא ליטשו בחיים ומחזירים את deathwing ורגנרוס ויהיה רייד של war of the ancients אז אמרתי יאללה סבבה

בקשר לשאלה שלך אם אתה משחק משהו שאין לו תשלום חודשי עדיף שכבר תחכה לGW2

פורסם
  • מחבר

שיחקתי WOW, ואני כן מכיר מה זה WARCRAFT גם ממשחקי האסטרטגיה..

פורסם

אז אני מציע לך לחשוב על לשחק כשיצא קטקליזם, זה בדיוק הזמן לשחקנים חדשים להצטרף אחרי ששינו את כל הרמות של 1-60 למשהו יותר מודרני ועשו את המשחק יותר פשוט

ויש את deathwing וchogall בgrim batol כמובן שסוף סוף יופיע בתור רייד ועוד מלא מקומות

פורסם

WTF?!

אחי אתה תותח! זה נראה בלי הגבלת זמן!

עכשיו יש לי מה לשחק עם חבר עד שקטקליזם יצא

פורסם
  • מחבר

The Lord of the Rings Online

עכשיו אפשר לשחק חינם

http://www.lotro.com/free.php?

זה לא בדיוק חינם.. המשחק כן.. אבל יש לך בתוך המשחק מוגבלויות שכדי להסיר אותם צריך לשלם כסף...

ככה גם יהיה GW2 ללא תשלום חודשי אבל תשלום בתוך המשחק על כל מיני דברים שיכולים לשפר לך את המשחק..

פורסם

זה לא בדיוק חינם.. המשחק כן.. אבל יש לך בתוך המשחק מוגבלויות שכדי להסיר אותם צריך לשלם כסף...

ככה גם יהיה GW2 ללא תשלום חודשי אבל תשלום בתוך המשחק על כל מיני דברים שיכולים לשפר לך את המשחק..

אתה צודק שזה לא ממש חינם אבל אפשר שם לצבור TURBINE POINTS שאיתם ניתן להשתמש כדי לפתוח דברים נוספים שעולים כסף. בכל מקרה יש שם מספיק דברים שניתן לעשות ולהתקדם ללא השקעה כספית כלשהי

פורסם

אנשים. אני הבנתי את זה בדרך הקשה. MMO's פשוט הורסים את הבריאות, לכל המשתמע מכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים