עבור לתוכן

בקשר לאייסיקיו ולפיירוול שך הווינדוס ...

Featured Replies

פורסם

יש לי אייסיקיו בלה בלה עכשיו כשאני בא לשלוח קובץ או לקבלבעוד הפיירוול שלהווינדוס פועל הוא שואל אותי (האשף של הפיירוול)

אם אני מאשר את ההפעלה של הישום שאותו כביכול הפיירוול יכל לעצור ...

קיצר זה פועל כל הזמן גם כשאני מגדיר בתוכניות אותן הוא יוכל לאשר

LOGIN.ICQ.COM

4000 (פורט TCP)

שאלו נמצאים באהגדרות החיבור לרשת (באיזרו ההגדרות של הפיירוול)

השאלה : איך אני עושה שהאייסייקו "יאושר" תמיד (שאנימסמן את הוי "אל תשאל אותי יותר" זה לא עוזר) מתוך ההגדרות ?

פורסם

סתם לידע כללי, אולי זאת הבעייה באמת, הפורטים שהאייסיקיו משתמש בהם להעברות קבצים זה לא רק 4000. זה טווח פורטים בין 2000 ל-4000 ב-TCP. אם אתה יכול, תפתח את כל הטווח הזה של פורטים בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

איך ???

פורסם
  • מחבר

איפה זה באייסיקיו ליט ?

למה לסבך הכול?

פשוט מאוד, תגדירו באי סי קיו של כול מחשב שאתם רוצים לשתף טווח פורטים לחיבורים נכנסים(נמצא איפשהו בהגדרות תחת Connection).

לדוגמא(עבור שלוש מחשבים שונים):

1) 10100:10120

2) 10200:10220

3) 10300:10320

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לרשום ב TCP טווח מסויים ... רק מספר פורט אחד ..

פורסם
  • מחבר

don't get madon me plz...

רק תענה לי בקשה אם חייב את הסקריפט ?

פורסם

אתה תמיד יכול לשבת וללחוץ על Add וכך להוסיף 2001 פורטים אחד אחד... :P

אני הייתי ממליץ על הסקריפט, though.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

אבל תשמע באייסיקיו לייט אין את ההגדרות כמו באייסיקיו שהוא דיבר ... אין שם מקומות לטווחים כמו 1111:2222 ...

פורסם

אם תקרא את הת'רד ההוא בעיון, אתה תבין שההודעה על הגדרת הטווח פורטים באייסיקיו לא רלוונטית.

האייסיקיו משתמש בין כה וכה בטווח של 2000-4000. הבעייה היא לא להגדיר את האייסיקיו להשתמש בטווח שאנחנו רוצים, אלא להגדיר את הפיירוול/נתב (בת'רד ההוא זה היה נתב, ההגדרות זהות לחלוטין, though) להשתמש בטווח שהאייסיקיו משתמש בו. באייסיקיו אתה לא צריך להגדיר טווח פורטים.

נ.ב.- בכל מקרה אני ממליץ לעבור ל-Pro. אייסיקיו לייט זאת טעות אחת גדולה שכולכם משלמים עליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים