עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד עד 6.5K, בעיקר סרטים,מעט גיימינג ואינטרנט

Featured Replies

פורסם

היי ותודה לכולם על התגובות.

צמצמתי את האופציות ל:

Q330

U35JC

HP PB 5320M

אני לא מצליח לעקוב אחריך.

בהתחלה אמרת שאת רוצה מסך מט, אבל את בודקת דגמים עם מסכים מבריקים בלבד.

אכפת לעשות קצת סדר?

פורסם
  • מחבר

הי את בעצמך אמרת להצטמצם בדרישות... לאחר שקראתי כל מה שיכלתי לקרוא בחרתי ב-2 הדגמים שציינתי מעלה... לא כ"כ ברור לי איזה סדר את מבקשת, כשהפוסט האחרון שלי הכיל 2 דגמים ספציפיים ומחירים. זה שאת יודעת הרבה יותר ממני בנושא לא אומר שאת צריכה למרוח לי בפנים שהדגמים שציינתי נוגדים אחת מהדרישות שביקשתי בהתחלה.

בכל מקרה, ש לי את הסמסונג ב4480, ואת האייסר ב4990. מה לדעתך, עדיף לי, בהתאמה מירבית אפשרית לשימושים שציינתי?

תודה..

פורסם

אם זה לא היה מובן אני גבר - ואני אשמח שיפנו אלי לא כמו אל אישה :cool2:

אני חושב שהתכוונת לאסוס ולא אייסר.

מבניהן כנראה שהוא גם האופציה הטובה יותר.

אני לא מבין את ההתקפה שלך, קראתי את הדיון אחרי ההודעה הקודמת שלך ורק רציתי לעשות סדר

לדעתי עדיין קיימים דגמים עדיפים מהשניים האלו, ולא מובן לי למה את בוחרת להתעלם מהם.

פורסם

הממ לא בטוח שיש סיבה לקחת את האסוס, לאור העובדה שהסאמסונג בא עם כונן אופטי.

הרגשתי את הQ330, הוא לא מתחמם, והמקלדת מאוד נוחה. לא שמעתי רעשים.

אבל הוא מעט כבד מהאסוס 35...

בעיקרון זה אותה הגברת על הנייר ובמציאות, רק תוסיפו את הכונן.

ואם זה זול יותר.. אז ברור.

דרך אגב מצאת את הדגם עם I5 ב4500? מפתיע לטובה.

פורסם
  • מחבר

האמת שאפילו עוד יותר מפתיע לטובה, מדובר במחשב עם הI5 בבסט ביי... לאחר דין ודברים עשו לי הנחה של יותר מ-500 ש"ח במחיר המקורי...

בכל מקרה, לא יודעת למה, אקסס דינייד, אני דיי בטוחה שאפישהו התנסחת שלשון נקבה (אולי בטעות הקלדה, ככה שנוצר אצלי הרושם שאת בחורה). אם לא שמת לב, הייתה נימה מתנשאת מהפוסט הקודם. שלא תטעה - אני נורא מעריכה את העזרה שלך בנושא ולא מדובר במתקפה. בכל מקרה - הדגם האחר שהמלצת עליו אינו זמין עדיין ואני צריכה מחשב דחוף (כרגע אני כותבת מהמחשב בעבודה כי הנייח שלי עלה באש) והשני הוא האסוס שאותו אני שוקלת בכובד ראש. אם יש אחרים שלא ציינת אשמח לשקול מחדש! דע לך שארגיש הרבה יותר בטוחה לרכוש את המחשב אם אדע שהרכישה נעשתה בברכתך =]

פורסם

אם ירדת לגמרי ממסך מט, והמחיר שאת מקבלת על הסמסונג טוב משמעותית מהמחיר של האסוס, זו יכולה להיות קניה טובה.

הדעה שלי ממש לא צריכה להיות מעצור לקניה של משהו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים