עבור לתוכן

Need For Speed Hot Pursuit '10- חוזרים ל- 98 ..

Featured Replies

פורסם

אחרי ששיחקתי אתמול בדמו אני חייב להסכים עם אמיר, המשחק נראה ממש ממש טוב (על PS3) וממש ממש כיף לי לשחק בו,

כשבא לי משהו ראליסטי אני משחק ב Dirt או לוקח את האוטו לסיבוב, כשאני משחק במחשב אני פשוט רוצה ליהנות ואת זה המשחק הזה מספק לי.

בקיצור משחק מעולה לטעמי

• תגובות 124
  • צפיות 28.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בונה הרגע מחשב עם איזה פנטיום 4 ולוח אם עם AGP ככה לזכר ימים טובים. לא יודע אם זה יתאים ל VOODOO 5 5500 שלי אבל בטוח יתאים ל FX 5200.

איזה עוד משחק מירוץ אגדי היה סביב שנות ה-2000 מלבד NFS ששווה להתקין?

פורסם

סטארקרפט 1 :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני בונה הרגע מחשב עם איזה פנטיום 4 ולוח אם עם AGP ככה לזכר ימים טובים. לא יודע אם זה יתאים ל VOODOO 5 5500 שלי אבל בטוח יתאים ל FX 5200.

איזה עוד משחק מירוץ אגדי היה סביב שנות ה-2000 מלבד NFS ששווה להתקין?

זה

c0d84dcb86a369ae836101a901970639.jpg

רק שהמשחק הזה מפוצץ באגים ..ותקיעות

אבל מה שבטוח זה CARMA -

374f3bdcf3aecced8ae263c8ea9144d8_full.jpg

פורסם

SLR2 משחק מעולה רק חבל שהוא לא כ"כ שחיק גם אחרי איזה 10 פאצים כולל פאצים של הקהילה.

פורסם

אם זה יהיה טוב כמו MW, אני רוצה.

+Carbon

Like

פורסם

מה התאריך שהמשחק עתיד לצאת למחשב????

פורסם

ב-16 החודש.

פורסם

מעקב

(HP MW היה המשחק הכי טוב בכל הסידרה..)

פורסם

לפי דעתי האישית, 2 המשחקים הכי טובים שיצאו לסדרת NFS הם

NFS Hot Pursuit 1

NFS Most wanted

אלה היו המשחקים לדעתי עם הכי הרבה כיף ואקשן. ראיתי כמה טריילרים של המשחק החדש ויש שם כמה מסלולים שממש מזכירים לי את הHP הראשון. אם המשחק הזה בעצם בא לחדש אותו עם גרפיקה משופרת ומרדפים כמו שהיו בMW, לדעתי זה יהיה המשחק הכי טוב בסדרה... מצפה לו בכיליון עיניים :) :)

פורסם

חבר'ה, בסופ"ש הזה הכרתי את המשחק החדש של EA. זה מין קליינט שמורידים למחשב ואפשר לשחק עם יריבים ברשת או כנגד המחשב.

היופי זה שלא צריך כרטיס מסך אימתני(ההתאמה לכרטיס המסך שלך מתבצעת אוטומטית ואפשר להגביר את הגרפיקה ידנית לאחר מכן בתפריט ע"י לחיצה על ESC במהלך המשחק). זה יושב על השרתים שלהם ומעביר את הזמן ממש בכיף.

אני לא בטוח אם זה גרפיקה ומשחקיות כמו במשחק החדש(לפי דעתי כן, כי זה נראה טוב) אבל אתם חייבים לנסות את זה ולהתרגל למשטרה האימתנית והחכמה הזאת

*אתם לא חייבים לעשות מירוצים במקומות המסומנים על המפה. פשוט שייטו קצת בעיר עד שאתם רואים על המפה כיוון עם פס/ים אדומים, שם נמצאות ניידות משטרה.

התנגשו בניידת ויתחיל מרדף. ככל שתתחמקו ותתנגשו ביותר ניידות(ותשביתו אותן) כך תעלה רמת הסיכון שלכם וייכנסו בכם ג'יפים ומכוניות DODGE CHARGER אימתניות כאשר כל רמת משטרה (עירונית>מחוזית>ארצית) היא יותר קשוחה עם רכבים יותר קשוחים. ממש כיף.

http://world.needforspeed.com

פורסם

הNFSW הזה הוא ממש קקי.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, בסופ"ש הזה הכרתי את המשחק החדש של EA. זה מין קליינט שמורידים למחשב ואפשר לשחק עם יריבים ברשת או כנגד המחשב.

היופי זה שלא צריך כרטיס מסך אימתני(ההתאמה לכרטיס המסך שלך מתבצעת אוטומטית ואפשר להגביר את הגרפיקה ידנית לאחר מכן בתפריט ע"י לחיצה על ESC במהלך המשחק). זה יושב על השרתים שלהם ומעביר את הזמן ממש בכיף.

אני לא בטוח אם זה גרפיקה ומשחקיות כמו במשחק החדש(לפי דעתי כן, כי זה נראה טוב) אבל אתם חייבים לנסות את זה ולהתרגל למשטרה האימתנית והחכמה הזאת

*אתם לא חייבים לעשות מירוצים במקומות המסומנים על המפה. פשוט שייטו קצת בעיר עד שאתם רואים על המפה כיוון עם פס/ים אדומים, שם נמצאות ניידות משטרה.

התנגשו בניידת ויתחיל מרדף. ככל שתתחמקו ותתנגשו ביותר ניידות(ותשביתו אותן) כך תעלה רמת הסיכון שלכם וייכנסו בכם ג'יפים ומכוניות DODGE CHARGER אימתניות כאשר כל רמת משטרה (עירונית>מחוזית>ארצית) היא יותר קשוחה עם רכבים יותר קשוחים. ממש כיף.

http://world.needforspeed.com

בוקר טוב ..

המשחק יצא מזמן ..

יותר באגים מ- street legal racing redline

ופעם עובד פעם לא עובד , עושה מה שבא לו ..

בכל אופן ..

לפי דעתי המשחק הטוב בכל הזמנים בסדירה הוא אך ורק NFS HIGH STAKES האגדי ! משחק מושלם :cool2: - שלא נדבר על הפסקול המדהים !

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר. אני משחק בו יומיומית ולא היה ולו באג אחד.

אותי רק מעניין אם זו אכן גרסת האונליין של ה-NFS HPII החדש וככה ייראה המשחק האמיתי

פורסם

ממש לא, זה אפילו לא אותו מנוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים