עבור לתוכן

מחפש משחק rpg או mmorpg למתחילים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הרבה זמן אני רוצה לנסות לשחק באיזה משחק rpg, הז'אנר הזה נראה לי מעניין והבנתי שיש הרבה משחקים שאפשר להעביר איתם המון זמן בכייף

יש רק בעיה אחת, הבנתי שברוב המשחקים הפופלארים שפונים לקהל ה"כבד" ו"המכור" יש המון סוגי דמויות, המון אפשרויות לפיתוח דמויות, וכו'

וזה ממש מבלבל אותי ואני מאבד את הידיים והרגליים, ניסיתי את הדמו של the witcher והוא היה ממש כבד עליי

אין לי בעיה להריץ כל משחק, המחשב שלי די חזק יחסית

יש לכם המלצות למשחקי rpg למתחילים?

פורסם

mass effect

אם אני לא טועה יש שם אפשרות של auto level-up וכל עוד אתה בוחר דמות לוחם אין לך יותר מידי מה לדאוג - פשוט תשחק Spray & Pray ;D

פורסם

אני הייתי גם בראש שלך של: אין לי כוח למשחק תפקידים כבד וגם אני הלכתי לאיבוד שם, אבל אני מאוד ממליץ לך לנסות את המשחק FALLOUT 3 הוא יחסית קטן בהקף של העולם שלו אבל הוא מאוד מגוון ויש הרבה קווסטים לעשות ובכללי הוא מאוד מעניין ולא מכביד על השחקן, אחרי שלב הטוטריאל אתה מבין כבר הכול...

פורסם

^^

ואם אתה מעוניין במשחק מאותה מפתחת, שנשאר בז'אנר ההיסטורי בניגוד ל-Fallout ו-Mass Effect:

משחק חובה הוא Oblivion שאין ספק שאם תהיה לך קצת סבלנות אתה לא תוריד ממנו את הידיים.

ההתחלה שם איטית יותר בתור משחק RPG ומאפשרת לך להכיר את הבנייה של הדמות, גם אם לא שיחקת RPG.

המשחק אמנם יצא ב-2006, אבל היום זה אידאילי לשחק בו כשיש מחשבים שמסוגלים להריץ את המנוע שלו ביעילות. מה גם שהגרפיקה שלו עדיין נראית מרשימה.

אם אתה הולך על זה, מומלץ שתתקין את הפאץ' הרשמי ואת הפאץ' הלא רשמי שמתקנים אלפי באגים במשחק.

ובנוסף, אתה מוזמן להיעזר בדיון הראשי של המשחק. יש ב-2 עמודים האחרונים כמה טיפים שימושיים.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

^^

:hizuk:

אני רק אוסיף אזהרה קטנה: משרד הבריאות קובע שOblivion משחק ממכר במיוחד ועלול לגרום לאובדן מאות שעות חיים בעולם האמיתי

ראה הוזהרת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות

כשאתם מדברים על Oblivion - מדובר על המשחק הזה - The Elder Scrolls IV: Oblivion?

אם כן, הוא נראה ממש ממש ממש מסובך

אה ועוד משהו ששכחתי להזכיר, נראה לי לפי סרטונים שראיתי שOblivion משתמש במבט מגוף ראשון ואני לא סובל משחקים כאלה

אני אוהב רק מבט מגוף שלישי, רוצה לראות את הדמות שאני משחק איתה

פורסם

dragon age משחק מעולה עם עלילה טובה ולא כ''כ מסובך.

פורסם

אני אוהב רק מבט מגוף שלישי, רוצה לראות את הדמות שאני משחק איתה

המשחק מאפשר גם מבט מגוף ראשון וגם מבט מגוף שלישי. פשוט משתמשים בגלגלת כדי לשנות נקודת מבט.

ואל תתן לכמות נתונים/מסכים הגדולה להפחיד אותך, בהתחלה מספיק שתתרכז בלשחק את המשחק,

עם ההתקדמות אתה תחשוף את המשמעות של היכולות.

פורסם

היי

הייתי ממליץ לך לנסות את WITCHER

פורסם

היי

הייתי ממליץ לך לנסות את WITCHER

קראת בכלל את ההודעה הראשונה שלו?

:screwy:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל ההמלצות

Oblivion נראה ממש מעניין לפי כל הסרטונים שראיתי באינטרנט

אנסה אותו בהזדמנות

פורסם

Mother.

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל דיברתי על משחקים למחשב

וככל שידוע לי, mother מעולם לא יצא באנגלית (באופן רשמי)

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שאמרתי

לא באופן רשמי

אני לא מתעסק עם אמולטרים ודברים בסגנון

רק משחקים חוקיים

אבל תודה בכל זאת, אני חושב שהדיון די מיצה את עצמו

תודה על כל ההמלצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים