פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים יש לי 3 מחשבים ואני רוצה לעשות רשת ביניהם כולל שיתוף האנטרנט....אני לא רוצה לקנות נתב או משו כזה...אז אפשרי לשים במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת...ובשני המחשבים האחרים יהיה כרטיס רשת אחד שיתחבר לראשי בעזרת כבל מוצלב....??יענו אני צריך שיהיה לי קשר רק בין הראשי לשניהם...אני לא צריך קשר בין שני המחשבים....(אם זה משנה אז במחשב הראשי יש לי אקס פי פרו ובשניים האחרים יש לי 98SE)נ.ב.אם זה בלתי אפשרי אז יש דרך אחרת לעשות רשת בין 3 מחשבים ללא נתב / מרכזייה??10X
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים כן אפשרי ביותר . תעשה נתב ליניוקס ממחש ישן עם שני כרטיסיי רשת ותחבר עליו את מה שאתה רוצה . אפשר גם במחשב רגיל שני כרטיסים ואליהם לחבר את המחשבים . או שתרים נתב בבית ספר . האיש מחשבים בבית ספר שלנו הביא לי נתב ל 50 מחשבים (איזה נחמד).
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר כן אפשרי ביותר . תעשה נתב ליניוקס ממחש ישן עם שני כרטיסיי רשת ותחבר עליו את מה שאתה רוצה . האיש מחשבים בבית ספר שלנו הביא לי נתב ל 50 מחשבים (איזה נחמד).אם אני עושה נתב ליניוקס אז אני צריך שיהיו לו 3 כרטיסים..אבל זה לא עקרוני..אני לא רוצה להעסק עם זה וגם אין לי כל כך מאיפה להביא מחשב ישן...וה"איש מחשבים" אצלנו זה איזו רוסיה אחת (לא שיש לי משהו נגד רוסים..) שלא מביאה כלווווום...היא בטח לוקחת הכל הביתה..חחח
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים גם אצלנו הוא רוסי שלא אוהב רוסים ולוקח דברים הביתה ומוריד באימיול בבית ספר וצורב אבל איתי הוא בסדר .
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים תקנה סוויץ' (זה ממש זול היום) ותגדיר את המחשב עם שני כרטיסי הרשת בתור הגייט-וואי ותחבר את כרטיס הרשת השני של המחשב הראשי למודםיש לך גם עוד אפשרות והיא לפרוץ את המודם ולהפוך אותו לנתב אבל זה רק אם אתה ממש מביןאצלי בבית עשינו ככה וחיברנו יש את כל המחשבים וסוויץ' בלי מחשב גייט-ואיי
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר BURTON לא הבנתי כל כך מה אמרת...ובכל מקרה סוויץ' זה לא כל כך זול (200-300 שקל זה לא זול)...
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר נו אז מה השאלה שלך בדיוק?ניראה שאתה יודע מה צריך ואיך לעשות....זה אומר שזה אפשרי??...ולא יהיו בעיות באנטרנט כתוצאה משיתוף כזה??ועוד משו....אני צריך להגדיר את זה באופן מיוחד במחשב הראשי או שאני פשוט מגדיר אותו כמו שעושים עבור מחשב אחד רק כפול 2...?
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים פשוט תקנה סוויץ ב-150-200 שקליחסוך לך הרבה בלאגןאני די סגור על זה שאי אפשר לעשות את מה שאתה רוצה כי כשמגדירים ICS על חיוג הוא רוצה לדעת על איזה כרטיס רשת זה.gateway חייב להיות 192.168.0.1 בוינדוס ולא תוכל להגדיר במחשב אחד 2 כרטיסי רשת עם אותה כתובת.
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אתה צריך להגדיר את המחשב הראשי ככה שהוא ישתף את חיבור האינטרנט שלוואת שני המחשבים האחרים להגדיר ככה שהם יצרו קשר לאינטרנט דרך מחשב נתבאת כל זה אתה עושה כשאתה מגדיר את ההתקשרות שלך לאינטרנטיש לך כמה אפשרויות עם ציורים אפילו של איך זה הולך ואתה צריך לבחור לפי המקרה שלךולא יהיו לך שום בעיותעשיתי את זה פעם אצלי וזה עבד מצויין רק אתה צריך להשאיר את המחשב הנתב תמיד דלוק אחרת לא יהיה לך חיבור אינטרנט במחשבים האחרים
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים אתה צריך להגדיר את המחשב הראשי ככה שהוא ישתף את חיבור האינטרנט שלוכשאתה עושה את זה אתה צריך לבחור דרך איזה כרטיס רשת האינטרנט ישותף, אתה לא יכול לבחור שני כרטיסי רשת
פורסם 2003 באוקטובר 3022 שנים מחבר נו אז על מה סגרנו???אני יכול לעשות את זה כמו שהצעתי(כלומר בלי נתב או סוויץ')?? ואם כן אז צריך להגדיר משהו מיוחד בווינדווס??או שאני חייב לקנות סוויץ' (או לעשות נתב ליניוקס שזה לא אפשרות בשבילי)??תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.