עבור לתוכן

צריך המלצה לשעון עד 500שח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחדש בשעון

אבל לא סתם שעון רגיל

אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות.

אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות

TNX

פורסם

שמע, באמת שאין איך לעזור לך. זה כמו לבקש המלצה לחולצה ואתה לא סגור אם שרוולים קצרים או ארוכים, איך מישהו אמור לעזור לך בזה?

יש כ"כ הרבה סוגים, כ"כ הרבה מחירים (עד 500 זה לא ממש עוזר כי עד המחיר הזה יש המון מדרגות מחיר) ויש כאלו שהם לפוזה (זהב/כסף/נצנצים והרבה) ויש כאלו פשוטים וסולידיים, יש כאלו עם רצועות עור שאולי יחשבו לבוגרים קצת, יש בסגנון G-שוק ויש ויש ויש ויש. כנס לזאפ או שתרשום בגוגל "חנות שעונים" ותתחיל לעבור על המלאי בהתאם לתקציב שלך

פורסם
  • מחבר

לא לא זהב וכאלה שעונים של ערסים ועמחות למינהם

פשוט אני לא מעודכןואין לי באריאל חנות שעונים... אז חחח אני רוצה המלצות

\סתפם עם מישהו רוצה להמליץ על השעון שלו אז אשמח לשמוע

פורסם

אבל שוב! זה משהו שהוא לחלוטין לא בר המלצה! מה שבעינך הוא שעון סולידי ולא שעון "ערסים פרחות" אפשרי שלדעתי הוא לא כזה או להפך!

ומה זה להמליץ על שעון? לשעונים בתקציבים האלה אין מפרט והם כולים בדר"כ אותו דבר - אין ממש הבדל בין שעון של חברה X בכ-250 ש"ח לבין שעון של חברה Y באותו מחיר מבחינת החומרים והטכנו' וכו' - אך ורק המראה. אז אמרתי לך כבר, כנס לגוגל ותרשום "חנות שעונים" ותראה שם את הבחר של השעונים לפי מחיר וכו' ומה שימצא חן בעינך - תזמין. מה יעזור אם יש לי שעון שאני מרוצה ממנו ( שזה בדיוק אומר שהוא עובד ו...זהו) אם הוא לא לטעמך

פורסם

www.shaonim.co.il

כנס תבחר מה מעניין אותך תביא לפה קצת תמונות של סגנון שמתאים לך , ואז נוכל להמליץ לך אם יש לנו את אותו השעון או שאנחנו מכירים מישהו שיש לו , קשה לעזור בלי כיוון כללי.

פורסם
  • מחבר

^^

האתר שהבאת זה שעונים שללא יודע סטייליסטם...

קיצר

שמתי לב ששעונים של קסיו הם יחסית זולים נגיד שעונים אנלוגיים שלהם בהשוואה לחברות אחרות הם מאוד זולים

מה פשר העניין?

פורסם

מדובר בחברה יחסית עממית

אתה רוצה אנאלוגי או דיגיטלי? רצועה ממה? בולט או לא?

פורסם

ב500 ש"ח, אני לא חושב שיש לו אפשרות למשהו לא עממי.

אבל לקסיו יש כמה דגמים מאד יפים, שירשימו את כל מי שלא יצליח לראות את הכיתוב..

פורסם

זה מוצא חן בעיני, מוצא חן בעינך?

http://www.shaonim.co.il/140192/REPLAY-Royal-Leather

תשמע, זה באמת חסר טעם! אתה לא אומר רצועה, גודל רצוי, צבע רצוי, האם ממתכת, האם שטוח או יותר בולט, האם אתה מעוניין בשעון קטן (קוטר השעון) או גדול מאוד, האם בצבע מסוים האם אנלוגי, האם דיגילטי - זה לא הגיוני לבקש המלצה על שעונים! שוב!

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-watch&db276857=276858&keyword=%F9%F2%E5%F0%E9%ED&DB139060=916918&DB139060=916917&DB139060=916916&DB139060=916919

פה יש את כל השעונים לגברים בתקציב שלך, כולם טובים, מבטיח לך! תעבור על הכל, תמצא מתמודדים סופיים ואז תוכל לפרסם פה ולבקש המלצה במידה ויש שעון שעדיף על השני (אני בספק אם יהיה)

פורסם
  • מחבר

אני מחפש שעון ספורט אלגנט

רצועה מברזל לא עור או פלסטיק

לא שעון צבעוני

שיהיה סולידי

ובפנים שיהיה אולי או צבע כחול או אדום או שחור

ומה הכוונה שקסיו חברה עממית ? לא אכפת לי מה אנשים יחשבו או יגידו

מבחינת איכות ועמידות זה מה שמעניין אותי יש לי שעון יקר של סיטיזן שעלה לי 1500 שקל אבל זה לא העיניין, אני פשוט רוצה שעון טוב במחיר לא יקר ואני בטוח שיש כאלה

כי רוב השעונים יקרים הרבה בזכות המותג. אז עם יש שעון עם חברה פחות נחשבת אבל יכול לתת אותו דבר בפחות כסף אז למה לא?..

פורסם

כולם אומרים אותו דבר ואני אנסה לפשט לך פותח הדיון.

שעון זה אביזר שיכול לשמש להרבה מטרות-החל ממדידת זמן דרך צלילה ועד פוזה נטו. אתה חייב להסביר לנו כדי שנוכל לעזור לך מה אתה מחפש.

בכמה מאות שקלים אפשר למצוא שעוני קסיו חמודים אבל נורא "חנוניים" למראה,שהם שעונים דיגיטליים (רוב השעונים הדיגיטליים נראים ומשדרים קצת צבא/חנוניות כזאת או אחרת). אפשר גם סווטץ' שהם שעונים יותר מעוצבים ומצועצעים וזה רק החברות המובילות בשעונים הפופולריים. אתה גם יכול ללכת על שעוני רפליקה (חיקוי) של שעונים יקרים יותר,אבל כמובן שהאיכות בהתאם.

התחום כפי שהבנת ממאמצי ההסברה פה רחב מאוד וחבל על הזמן שלנו ועל הכסף שלך. תחשוב שנייה מה אתה רוצה להשיג בכך שתקנה שעון (שעון ליומיום/לצבא/ לעשות פוזה במסיבה) תגיד איזה מאפיינים מושכים אותך,ואז תקבל הצעות יותר קונקרטיות

קומפרנדו?

פורסם

זה גם לא מדויק! אי אפשר להמליץ על שעון בסכומים האלה! מילא היית מבקש שעון בכ-10K אז פה אנחנו מתחילים לדבר על חברות מוכרות ומנגנונים מורכבים וכו'.

עד 500 ש"ח זה אותם מנגנונים ואותו דבר כולם ולא משנה את זה FOX או CASIO או REPLAY כולם באותה איכות +- והכל זה עניין של טעם!

אז בבקשה ממך, מספיק לבזבז לנו ולך את הזמן - תעבור על זאפ (נתתי לך קישור) כולם בתקציב שלך - תראה אחד שאתה אוהב ותזמין! אין מה להתייעץ פה!

פורסם
  • מחבר

^^

הלינקים שנתת יש כמה שעונים שאהבתי

אני פשוט רוצה להיות בטוח מבחנת עם עדיף לקנות שעון במחיר 500 שקל ולא אחד ב1500 שקל...

יש לי את השעון הזה:

http://www.eltime.co.il/CATALOG.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=305523

למה הוא עולה פי 3 מה שעון בלינק האחרון?

מה עושה אותו כלכך יותר טוב ושווה את הכסף הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים