עבור לתוכן

זקוק להמלצה על נייד עם מסך גדול לפיתוח תוכנה עד 5K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אני נוטה להסכים איתך בעניין...

אכן מסתמן כרגע שהתקציב יכול להתגמש לסביבות ה-5K אבל לא הרבה יותר.

המשקל לא מאוד קריטי לו (אם כי לדעתי האישית זה שיקול מעט מוטעה) והוא מעדיף מסך גדול.

במקרה הזה, אני הייתי מעדיף להשקיע עוד קצת למחשב איכותי יותר כמו ה-e6410 שעולה 5200 שח

http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=398

נראה מעניין בהחלט אבל אני משלם פרימיום על כרטיס מסך שאין לי בו צורך (ומקצר חיי סוללה) ומעבד מצויין אך גם I3 יספק בהחלט לדעתי.

גם הדיסק קטן יחסית - אני מקווה שהוא 7200RPM ולא 5400

פורסם

אני אגיד לך משהו אחד בנושא הזה - אם הייתי היום יכול לקנות מחשב קל יותר, בגודל 13 אינצ' לדוגמה, הייתי עושה את זה.

מנסיון של שנתיים בתואר וכמעט כל יום ללכת עם נייד בתיק, הדברים שנראים לי הכי חשובים בנייד היום הם - משקל, גודל ומסך

מפרט חזק יותר או פחות , יתן את אותה התמורה ב-90 אחוז מהמקרים, ויש דברים שניתן לשדרג מאוחר יותר (זכרון, דיסק וכו')

משקל, מסך ואיכות בניה לא ניתנים לשדרוג ופה בדיוק לדעתי החלק הכי קריטי בבחירת נייד

נ.ב.

הייתי מכניס סוללה ביחד עם הנושא הזה, אבל גיליתי שלא חסרים שקעים בפקולטה ולכן סוללה ארוכה מאוד קריטית לי באופן אישי

פורסם
  • מחבר

זקוק לעצה נוספת לפני קניה...

התקציב עלה לסביבות ה-5K ויש דגש יותר על גודל מסך ונוחות עבודה ממושכת מאשר למשקל וחיי סוללה.

האלטרנטיבות כרגע הן:

1. ה-L412 שציינתי בתחילה (אולי בקונפיגורציה ללא כרטיס מסך נפרד).

2. ה-L512 שעם 4G זיכרון, 3 שנות אחריות יבואן, מסך 15.6 אינטש ומעבד I3-370M עולה כ~5200

3. הדל E6410/E5410 עם מעבדI3

תודה מראש, גונן.

נ.ב:

1. יש אמת בטענה שסדרת ה-EDGE נחותה באיכות הבניה מהסדרת ה-L/T למרות המיתוג כ-ThinkPad?

זה אותו סיפור אצל דל בהתייחס לסדרות VOSTRO לעומת ה-LATITUDE

2. יש הבדל של ממש בין I3-330M לבין I3-370M? זה כל ההבדל בין סדרת L לסדרת T של לנובו?

פורסם

לגבי איכות הבנייה של הVOSTRO לעומת הLATITUDE - היא אכן נמוכה

פורסם
  • מחבר

תודה.

ה-LENOVO T412SI שווה 5500 ש"ח עם 4G זיכרון, מעבד I3 ואחריות לשנה?

http://qsys.co.il/pl_product~2901AKU~10~29.htm

הבנתי שהיתרון העיקרי שלו הוא העובי/משקל והרזולוציה הגבוהה של המסך (1440X900).

יתכן שעניין האחריות לא כל כך קריטי כי המחשב יכנס תחת ביטוח הדירה ממילא (שרחב ומקיף בהרבה מהאחריות גם כך).

פורסם

אני מוכר מחשב טוב יותר

תבדוק בטרייד זון

פורסם
  • מחבר

מחשב יד שניה לא בא בחשבון - תודה.

פורסם
  • מחבר

עדכון - נקנה בסופו של דבר ה-T410si עם מעבד I3 ו-4G זיכרוןב-5600 ש"ח במזומן כולל כבל DP-HDMI מ-QSYS

ראוי לציין את היחס המצויין שקיבלנו מאיציק ב-QSYS שהיה זמין לכל שאלה, עשה רושם מקצועי בהחלט והיה קשוב מאוד לצרכי הלקוח מבחינת התאמת דגמים, מחיר ותנאי תשלום. ניסיון אישי חיובי ובהחלט מרענן :xyxthumbs: (בדומה לניסיון הקודם שלי איתם בקניית ה-X201 לחברה לפני כשנה).

לא ממש בדקתי אישית אם ניתן להשיג מחיר טוב יותר במקומות אחרים אבל המחיר נראה לי הוגן למדי (בחו"ל הוא היה עולה כ~1300-1400 דולר + מיסים+משלוח יוצא לא רחוק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים